A 22 éves férfi brutálisan megölte a volt barátnőjét, valamint annak anyját és nővérét, majd hazament, és a Facebookon részvétet nyilvánított a családnak. A rendőrök így rájöttek, hogy valaha kapcsolatban állt az egyik áldozattal, bekopogtak hozzá, ő pedig mindent beismert.

A 22 éves Cedric D. McGinnis Jr. óriási hibát követett el, miután három nőt meggyilkolt Texasban. A Fort Worth-i férfi ugyanis az egyik gyilkosság után pont áldozatairól posztolt a saját Facebook-oldalára. Ebből jöttek rá a rendőrök, hogy ő lehet az elkövető – írja a Huffington Post.

McGinnis kedden követte el a tettét, meggyilkolta a volt barátnőjét és annak családját. A 21 éves April Serranót fejbe lőtte, majd végzett a 35 éves nővérével, Cathy de Leonnal, végül a nők anyját, a 48 éves Cynthia Serranót ölte meg. Az egyik áldozat lőtt, a másik szúrt sebeket szenvedett el az AP hírügynökség szerint.

 Az apa, James Serrano fedezte fel a holttesteket másnap reggel. „Megölték a családomat!" – kiáltotta a kagylóba, miután a 911-es segélyszámot hívta. Miután kiderült a brutális gyilkosság, McGinnis kiírta a Facebookjára, hogy nyugodjanak békében az áldozatok, és hogy milyen igazságtalan, hogy mindig az ártatlanok halnak meg. 

A rendőrök pedig hamarosan rájöttek, hogy McGinnis és Serrano egykor kapcsolatban álltak egymással, így hozzá is elmentek. Ő beismerő vallomást tett. „McGinnis önként beleegyezett, hogy beszéljen a nyomozókkal. McGinnis végül beismerte a három áldozat megölésében való közreműködését, és tájékoztatta a nyomozókat, hogy hol találhatják meg a bűncselekmény bizonyítékait" – közölte a rendőrség. A férfit jelenleg a Fort Worth-i börtönben őrzik, 1,25 millió dollár (280 millió forint) óvadék fejében szabadulhat.