Bemutatjuk a mexikói drogmaffia Kim Kardashianjeként is emlegetett Claudia Ochoa Feélix-et. Akiről úgy hírlik, hogy a világ egyik legveszélyesebb szervezetének irányítója.

Élénkvörös rúzs, merész dekoltázs, formás fenék és ultrarövid miniszoknya: Claudia Ochoa Feélix egy olyan 27 éves, csinos nő, aki szeret csücsörítős szelfiket készíteni, szerelmes, imád vásárolgatni, temperamentumos és gyönyörű alakja van – épp csak egy parányi különbség van közte és a hasonlóan exhibicionista 30 körüli hölgyek között: hogy ő nem mellesleg a mexikói drogmaffiának dolgozik. Eközben pedig magánéletének szinte minden egyes mozzanatát posztolja  a közösségi oldalán. Hol egy csücsörítő szelfit tesz ki mellvillantással, hol egy fenékrázós videót, máskor egy rózsaszín AK-47-essel pózol. 

A drogmaffia Kim Kardashianjeként emlegetett hölgy sajtóhírek szerint nemcsak dolgozik a mexikói drogmaffiának, de állítólag a „Los Antrax” feje – ez a világ jelenlegi legnagyobb bűnszervezete, a Sinaloa kartell gyilkos alakulata. Nyilván ezeket a sajtóértesüléseket nemigen igyekeznek megerősíteni, és Claudia Ochoa Feélix is bőszen cáfolja a Twitterén. Ennek ellenére az olasz Blitzquotidiano.it már az Antrax császárnőjeként emlegeti. Az egyébként háromgyermekes anyuka mindettől függetlenül kerek fenekére is nagyon büszke.

FRISSÍTÉS: Claudia Ochoa Feélix törölte Twitterét.

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!