A Twitteren már-már nemzeti hősként imádják a 25 éves Mekayla Diehl-t, csak azért, mert normális testalkattal indult el a Miss USA versenyén, Miss Indianaként. Igaz, a Top 10-be már nem került be, de lehet, hogy többre viszi, mint az első helyezett. Vagy nem. De majd ön eldönti!

A június 8-án, vasárnap megtartott Miss USA versenyén a versenyzők bikinis felvonulása alatt a Twitteren hirtelen mindenki Miss Indianáról kezdett el beszélni – írja a Jezebel. Csak azért, mert a 25 éves Mekayla Diehl-nek normális testalkata van, és nem zörögnek a csontjai, mint a többi lánynak.

Szóval így néz ki Mekayla Diehl, aki nem vékony, de nem is vastag, leginkább egy sportos, normál testalkatú nőnek felel meg, ami egészen ritka látvány szokott lenni a hasonló versenyeken. És pont emiatt özönlöttek aznap a Twitteren az olyan mondatok, mint:

"Miss Indiana megmutatta, hogy nem kell szupervékonynak lenned ahhoz, hogy szép legyél"

"Végre egy versenyző, aki nem egy csontkollekció"

"Kedves Miss Indiana, köszönöm, hogy úgy nézel ki, mint egy átlagos nő"

"Nagyon szerettem volna, ha Miss Indiana bejut a top 10-be. Ő volt az egyetlen lány, akinek normális testalkata volt."


Miss Indiana, azaz Mekayla Diehl végül nem jutott be a Top 10-be, de még így is ő lett az este legnagyob sztárja, és valószínűleg sokkal többet fognak beszélni róla, mint a későbbi első helyezettről.

És önnek bejön Miss Indiana?

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!