A Velvet kedvéért két világbajnok fitness modell megmutatta, milyen ha két igazán jó csaj beszabadul a konditerembe.

A félig magyar származású, a fitness szexi bombázójaként ismert Tímea Majorova, világ- és Európa-bajnok fitness modell nemrégiben Magyarországon járt, és egy edzés erejéig együtt pózolt  Németh Dorottya háromszoros magyar bajnok,  világ- és Európa-bajnokkal, akiért szintén nem csak Magyarországon őrülnek meg a férfiak.

A Velvet kedvéért megmutatták, milyen ha két igazán jó csaj beszabadul a konditerembe – ami egyébként a két lány második otthona is, hiszen szinte naponta edzenek a tökéletes alakért. A lányok az F&M fitness and more egyik edzőtermében forrósították fel a levegőt meglehetősen szexi pózokkal. A képeket elnézve arra tippelünk, hogy a férfiak pontosan ilyennek szeretnének látni minden nőt a konditeremben.

Tímea Majorova félig magyar, édesapja magyar, édesanyja pedig szlovák. A képeket végignézve viszont elhinné, hogy 39 éves? Bár a versenyzéstől visszavonult, gyermekével a karjában naponta edz saját, kaliforniai termében, ahol egyébként olyan sztárok fordulnak meg, mint Ben Affleck, Angelina Jolie vagy épp Brad Pitt