Hároméves, kutyatámadás, hegek, kizavarták, KFC – sajnos Jacksonban ezek a szavak egy mondatban szerepelnek. A nagyon súlyos sérülései ellenére életvidám és gyógyulni akaró kislányt arra hivatkozva zavarták ki a gyorsétteremből, hogy kinézete zavarja a többi vendéget. Azóta nem mer utcára menni.

A 3 éves Victoria Wilchert pitbullok támadták meg áprilisban, aminek következtében arcának jobb oldala lebénult, eltört mindkét állkapcsa, elveszítette egyik szemét, és fejét brutális hegek borítják. Bár jelenleg még csak tubuson keresztül tud enni, újra tanul nyelni és beszélni, és gyógyulása igazán inspiráló, írja a Jezebel.

Súlyos sérülései miatt azonban nemrég durva megaláztatásban volt része, amit nagymamája panaszolt el a kislány Facebook oldalán. Kelly Mullins később a WAPT kérdéseire elmesélte, hogy épp egy orvosi vizsgálatról jöttek, amikor betértek egy helyi KFC egységbe, mert Victoria megéhezett. Krumplipürét és jeges teát rendelt neki, hogy abból talán kevesen meg tud enni a nyelési problémái ellenére, ám a próbálkozásig már nem jutottak el, ugyanis az egyik alkalmazott odalépett hozzájuk és közölte:

„Meg kell kérjem önöket, hogy távozzanak, mivel a gyerek arca zavarja a vendégeinket.”

A nagymama szerint Victoria minden szót hallott, sőt, meg is értett, és végigzokogta az utat hazafelé. Azóta nem hajlandó tükörbe nézni, nem akar kiszállni a kocsiból, mert szégyelli a külsejét.

„Szégyelli, ahogy kinéz, és gyűlölöm ezt, hiszen nem kellene szégyenkeznie. Nem ő tehet róla” – tette hozzá felháborodva Kelly.

A KFC vezetősége levélben kért elnézést a családtól, és azt ígérik, nemcsak alaposan kivizsgálják az esetet, de megpróbálják kárpótolni a családot és persze elsősorban Victoriát.

Hát, hacsak nincs náluk a Sötét Zsaruk neutralizálója, nem lesz könnyű dolguk.

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!