Újra van szerkesztőségi hörcsögünk, de neve még nincs, úgyhogy segítsen nekünk dönteni a kérdésben. Azt nem tudjuk, hogy fiú vagy lány hörcsögről van-e szó, de ez igazából nem is fontos a névadás szempontjából.

Szerkesztőségünk sztárhörcsöge, Gusztáv idén év elején elpusztult. Sok közös kalandunk volt, megtippelte az X-Faktor győztesét, ahogy a brit trónörökös nemét is, mutogatta a kis seggét is, ha arról volt szó, és olyan hírességekkel is találkozott, mint Szabó Zsófi.

Fél év telt el Guszti halála óta, a gyászmunkának a végére értünk, úgyhogy újra van szerkesztőségi hörcsögünk. Nagyon cuki, nagyon kicsi, fogalmunk sincs, hogy milyen nemű, de ami a legfontosabb, hogy még nevet sem tudtunk neki eddig találni.

Nézze végig a fenti galériát, olvassa el a névötleteinket, aztán segítsen választani közülük!

Mi legyen a neve?

Buddha: Azért, mert pont olyan pózban képes meditálni, mint amilyet a Buddha-ábrázolásokon is látni. Jellemző rá az a fajta nyugodtság, ami a galéria nyitóképén is látható.

Tata: Ugyan még gyakorlatilag csecsemő, de legalábbis kiskorú, már most ősz a szakálla és a szemöldöke, úgyhogy nyugodtan lehetne akár egy öreg tata is.

Totó: Ez egy félrehallás eredménye, de igazából elég cuki név.

Palvinka: Eléggé szereti a kamerát, a kamera is szereti őt, ráadásul szemtelenül fiatal, úgyhogy miért ne lehetne a híres magyar modell nyomán Palvinka a neve?

Zsorzs Klúni: „Kijött a kezembe de csak épphogy, és utána kidobott a házból egy szotyit a markomba... ráadásul sármosan őszül... én Gerorge Clooneynak hívnám” – érvelt egyik kollégánk.

Béla: „Aki nem béla, az ugye teherbe esik... és nem akarok még egy rahedli hörcsögöt” – hangzott el még egy fontos érv.

Zidán: A vb-láz kezdi elérni a mi szerkesztőségünket is, de legalábbis a névtelen hörcsögöt biztosan. Kollégánk látta, hogy a hörcsög reggel kétszer is durván lefejelte a terráriuma üvegét direkt, egyértelműen emlékeztetve őt Zidane válogatott karrierjének utolsó, egyértelműen klasszikussá vált mozdulatára.

Peti: Mert van, aki szerint egyértelműen petifeje van.

Gizi: Mások szerint egyértelműen gizifeje van.

Ned Sztark: A galériánk 11. képén valóban elég jól imitálja a Trónok harca szereplőjét.

Facebook-oldalunkon is javasolhat neveket!

Kövessen minket a Facebookon is!