Egy amerikai anya annyira felháborodott rajta, hogy hazaküldték a lányát középiskolából a nem megfelelő ruhája miatt, hogy ugyanabban a szettben jelent meg a ballagásán.

Amy Redwine nagyon lelkesen állt ki középiskolás lánya mellett, miután hazaküldték a középiskolából a ruhája miatt. A North Carolina-i Central Davidson középiskola tanárai azzal indokolták a könnyekben kitört 17 éves Violet Burkhart hazatoloncolását, hogy szerintük túl rövid volt a ruha, amit a tanév utolsó napján vett fel. A felháborodott anya úgy döntött, hogy a már említett ruhában megy el a lánya ballagására.

„Ha úgy gondoltam volna, hogy ez a ruha nem megfelelő, soha nem engedem, hogy felvegye. Ezért úgy döntöttem, felveszem a ruhát a ballagásra, és mindenki előtt ezt fogom viselni olyan büszkén, amilyen büszkén neki is kellett volna engedni az utolsó iskolai napján” – mondta a harcos szülő.

Redwine-t elmondása szerint nem is az akasztotta ki, hogy ilyen dresscode-ja van az iskolának, hanem az, hogy ennyire megalázták gyermekét. „Ránéztem az órára, délután 1 volt, a lányom, utolsó napja a középiskolában. Ennek kellett volna lennie élete egyik legszebb napjának, erre otthon volt, és sírt” – fakadt ki a Fox Newsnak, hozzátéve, hogy ha a lánya ruhája túl rövid, akkor az övé is az lesz majd. A sztori békésen zárult, az iskola nem küldte haza Redwine-t, Burkhart pedig boldogan néz az egyetemi évei elé, ahol talán már felöltözhet úgy, ahogy akar.

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!