Josh véletlenül leszakította a kisujját egy buliban, de mivel tíz fontot (majdnem 4000 forintot) fizetett érte, még másfél óráig verette inkább drum 'n' bassre. A barátai vitték el a mentőhöz.

A Londonnál található Croydonban egészen komoly bulitörténelem született egy Josh nevű 16 éves fiú miatt: épp egy illegális rave bulin verette, ahol egy tűzjelző megnyomásakor véletlenül levágta a kisujját. Ilyenkor logikus lenne, hogy az érintett beugrik a mentőbe, de Josht nem ilyen fából faragták, és inkább ott maradt bulizni – írja a Gawker. Elmondása szerint egész este teljesen józan volt.

„Nagyjából éjjel 1 volt a house teremben, de mivel én nem szeretem igazán a house-t, a drum ‘n' bassre vártam. Amikor leértünk az alsó szintre, megszólalt a tűzjelző, és mindenki elkezdett kiabálni, hogy verje szét valaki” – kezdte a sztorit Josh, aki magára vette a felszólítást, de a kisujja beakadt a dobozba, amikor pedig kirántotta a kezét, a szilánkok levágták azt.

„Néztem a kezemre, a kisujjam eltűnt, a csont is kilátszott. Nagyon furcsa érzés volt. Az egyik pillanatban még minden oké, megvan az ujjad, a másikban már nincs. Kirázott a hideg. Olyan szinten fájt és sokkolt, hogy az első, amit felfogtam, hogy lüktet a basszus, és ver az ütem. Olyan erős volt a basszus, hogy csak letéptem a fölsőmet, rátekertem a vérző kezemre, megkötöttem jó szorosan, majd elkezdtem pogózni másfél órán át. Úgy voltam vele, hogy még csak egy órája vagyok itt, tíz fontot fizettem a buliért, elhagytam a kisujjam, most menjek haza? Dehogy is, addig táncolok, ameddig tudok. Később a barátom levitt a mentősökhöz” – mondta a buli hőse.

A hírek szerint a beragadt kisujjért végül senki nem ment vissza.