A 15 éves Lauren Walsh mindent megkap, amit szeretne, csak kérnie kell. Anyja emiatt három állást vállal, de már keresi a negyediket. A család filozófiája: ami pénzt megkeresnek, azt el is kell költeni.

Lauren Walsh 15 éves létére totális divatfüggő, rajong a legújabb kollekciókért, halomra vásárolja a ruhákat, cipőket, kiegészítőket, amiket aztán persze betesz a gardróbba és alig hord – írja az angol tinilányról a Daily Mail. A heti 200 fontot (bő 75 ezer forintot) elemésztő hobbi nagy anyagi áldozatokat kíván, amit a lány három állásban dolgozó anyja vállal magára. Jellemző a helyzetre, hogy amikor Walsh a Mail újságírójának megmutatta a cipőit, elmondta, mennyire könyörgött értük, és mennyire ígérgette, hogy éjjel-nappal azokban lesz. „Nagyon drágák voltak, de egyetlenegyszer sem hordtam őket" – büszkélkedett.

Anyja, Jackie ápolóként dolgozik, de hogy finanszírozhassa lánya igényeit, még két állást, köztük egy takarítóit vállalt. Elismerte, hogy nem elég szigorú a két lányával (Laurennek van egy húga is), amiért még az ismerősei is gyakran megfeddik, de ő nem tud nemet mondani nekik. Sőt, hogy még boldogabbá tegye őket, épp egy negyedik állást keres. Amúgy a család életfilozófiája sem bonyolult: „ha megszerezted, költsd el”. A lányának így nincs nehéz dolga, még hisztizni sem kell: „Hogy őszinte legyek, tízből kilencszer megkapja, amit kér" – mondta anyja. 

A lánya viszont elismeri, hogy el van kényeztetve, amit a barátai is az orra alá szoktak dörgölni. „Eléggé bűnösnek érzem magam, mert ez csak kidobott pénz.” Azt se tudja, mennyibe kerültek a cuccai, az anyja úgyis első kérésre megveszi őket, neki csak egy köszönömöt kell mondania. Annyit azért segít, hogy újságot hord ki, de voltaképp azt is az anyja segítségével teszi, Jackie Walsh fuvarozza őt. 

Anyja szerint Lauren sokkal magabiztosabb és kiegyensúlyozottabb, amikor vásárolnak, a shoppingolás mindig vidám hangulatban telik, kacajuk felveri a plázák csendjét. Persze a fő hiba a rendszerben van: Lauren szerint amikor meglátja a magazinokban a szép embereket szép ruhákban, arra gondol, ha neki is szép ruhái lennének, ő is úgy festene. „Tudom, hogy anyu túl sokat költ, de ez az ő döntése. Ő veszi elő a pénzt, ő fizet érte, én nem kényszerítem.” A szép családról a Channel 5 készített tévéműsort.