A Ginevra Hollander művésznéven ismert olasz pornósztár feldarabolt holttestét a Garda-tóban 100 méter mélyen, egy műanyag ládában, fekete nejlonba burkolva, bezúzott fejjel találták meg a rendőrök, aki egy tanuvalomás alapján kezdték el átkutatni a környéket.

Federica Giacomini pornósztár feldarabolt holttestét a Garda-tóban 100 méter mélyen, egy műanyag ládában, fekete nejlonba burkolva, bezúzott fejjel találták meg  a rendőrök, akik egy tanuvallomás alapján kezdték el átkutatni a környéket. 

Ginerva Hollanderként ismert olasz pornósztár idén februárban nyom nélkül eltűnt. Néhány nappal később a rendőrség őrizetbe vette a barátját, az 55 éves Franco Mossinit, ám szabadon kellett engedják, mivel a holttest híján nem tudták rábizonyítani a bűncselekményt. A rendőrök ezúttal egy tanuvallomás után további bizonyítékok után kutatva bukkantak a maradványokra. 

Amikor 100 méter mélységből kiemelték a műanyag koporsót, abban több fekete nejlonban a pornós feladrabolt testrészeit találták meg. Giacomini arcát a felismerhetetlenségig összezúzták  – írja az International Business Times

A nő megölésével már hivatalosan is az élettársát, Franco Mossinit gyanúsítják, aki a gyilkosság előtti hetekben a tóparti településeken járt és biológusnak adta ki magát. Az agresszívnek ismert férfit 1978-ban már elítélték gyilkosságért, akkori felesége szeretőjét lőtte le. A férfit többször kezelték pszichiátrián, ahogy jelenleg is.