A békési családírtó volt élettársa sokkos állapotban van, és úgy érzi: miatta halt meg szerelme és édesanyja.

M. Adriennt volt élettársa május elején Magyarbánhegyesen a saját udvarukban kezdett lövöldözni közös gyerekük szeme láttára, a nőt is többször hason lőtte. Életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba, maradandó sérüléseket szenvedett, új párját és édesanyját is elvesztette. Mióta magához tért, sokkos állapotban van, a család szerint minden nappal nehezebb, mert a fiatal nő magát hibáztatja szerelme és édesanyja halála miatt.

Mint megírtuk, T. Lajos valószínűleg nem tudta feldolgozni, hogy volt élettársa már új párt talált, Adrienn ugyanis szakításuk után ismét összejött gyermekkori szerelmével. Ráadásul a fiatalok épp azon a hétvégén jöttek haza Németországból a gyermekelhelyezési per kedvéért, így T. Lajos ennek eredményétől tartva juthatott el a lövöldözésig

A Velvet úgy tudja, közös kislányuk nemcsak látta családjának lemészárlását, de mindezt a gyilkossággal gyanúsított édesapja, T. Lajos karjából nézte. A 34 éves, szíven lőtt J. Csaba és a 49 éves M.-né G. Irén azonnal meghaltak, míg a férfi korábbi élettársát, M. Adrienn több haslövést kapott, illetve a 60 éves R. Józsefet súlyos, életveszélyes állapotban szállították kórházba. Mindkettejükön több műtétet kellett végrehajtani, R. Józsefre információink szerint még hosszú rehabilitáció vár, sokáig úgy tűnt, nem fog tudni lábra állni. M. Adriennt ugyan pár napra már ki is engedték a kórházból, ám ismét rosszabbul lett, ezért újra be kellett feküdnie.

„Adriennek ki kellett vezetni a végbelét, és ezzel ismét problémák léptek fel, azért kellett visszamennie a kórházba" – mondta el lapunknak a nő féltestvére. Úgy tudjuk, Napsugár, a kislánya, a nő félépüléséig testvérééknél lesz. Bár minden nap látogatja édesanyját, a család szerint szerencsére még nem tudja igazán felfogni, hogy mi történt. „Azt mondtuk neki, hogy a nagyi az angyalokkal van, de így is érzi, hogy valami végérvényesen megváltozott" – mondta el a testvér, aki szerint M. Adrienn nem csak testileg, lelkileg sincs jól. 

„Mostanra kezdi felfogni, hogy mi is történt, sokszor sokkos állapotban van, néha összefüggéstelenül beszél és magát hibáztatja a történtek miatt" – tudtuk meg egy másik családtagtól. „Azt hajtogatja, hogy ha nem ismerte volna meg T. Lajost, akkor Csaba és édesanyja még mindig élne."  A nőnek a kórházban pszichológus segít feldolgozni a történteket. 

Eközben T. Lajos a rendőrségen megpróbálta megölni magát, és ügyvédje állítása szerint teljesen összeomlott. A férfit Budapestre, az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetbe (IMEI) szállították. A rendőrség a nyomozás érdekeire való tekintettel nem ad tájékoztatást.

T. Lajos ügyvédje a Velvetnek azt mondta, védence orvosi kezelés alatt áll, és úgy tudni, felépüléséig nem hallgatják ki újra a rendőrök, így a nyomozás akár hónapokig is elhúzódhat.