Jeremy Meeks-et a kaliforniai Stocktonban tartóztatták le lőfegyverrel való visszaélés miatt. De nem ezért lett népszerű azonnal a stocktoni rendőrség Facebook-oldalán. Hanem mert elképesztően dögös és szexi. Már két külön oldalon is elindult a pénzgyűjtés azért, hogy kiszabaduljon a börtönből.

 

A kaliforniai Stockton város rendőrségének Facebook-oldalára nem csak az aktuális, és viszonylag unalmas rendőrségi híreket szokták kiposztolni, hanem az épp elfogott bűnözők fotóit is. Így került fel a képe a 30 éves Jeremy Meeksnek is, akit lőfegyverrel való visszaélés miatt tartóztattak le június 17-én. Ezt a fotót azóta már majdnem 40 ezren lájkolták, és többezren meg is osztották. Persze nem azért, mert mindenki örül annak, hogy végre elkaptak egy bűnözőt, hanem azért, mert Jeremy Meeks elképesztően, baromira, hihetetlenül szexi. Legalábbis ahhoz képest, hogy egy átlagos bűnöző átlagos mugshotja hogy szokot kinézni.

Gondoljon csak bele: egy lövöldözés után elkapnak egy fickót, bilincsbe vágják, beviszik a rendőrségre, és egy kattintással készítenek róla egy képet. Az ember pedig azt hinné, hogy egy ilyen fotó még a legszebb emberekről is csak rosszul sikerülhet. Jeremy Meeks fotója viszont még így is csodálatos. Sőt, több mint csodálatos. Nézze meg azt a fejtartást, azt a tekintetet, ami mindenen áthatol.

Nem csoda, hogy a fotóhoz már több mint 12 ezer komment érkezett, a legtöbb természetesen nőktől, akik egyenesen rajonganak Jeremy Meeks-ért:

"Úristen, gyere anyucihoz!"

"Atyaég, én is szívesen letartóztatnám. A legszexibb rosszfiú, akit valaha is láttam."

"Bármikor elrabolhatna, és fogva tarthatna akaratom ellenére."

"Miért követ el bármilyen bűntettet, ha milliókat kereshetne modellkedéssel?"

Szóval már-már zavarbaejtő kommentek érkeznek Meeks fotója alá, mert ezek szerint ezek a nők tényleg csak azt látják, hogy milyen brutálisan jóképű ez a fickó, és ennek köszönhetően el is felejtik, hogy egyébként egy bűnöző, aki lövöldözött egy sort, talán nem is először.

De nem is a kommentek a legdurvábbak, hanem az, hogy a Jezebel szerint valaki már egy rajongói oldalt is csinált Meeksnek, ahol össze akar gyűjteni 900 ezer dollárt (több mint 200 millió forintot), hogy kifizethessék a férfi óvadékát, és hogy jó útra térítsék. Hátha hirtelen elkezd modellkedni, szerető párra talál, és példamutató apuka lesz belőle. Mert ugye ez így működik.

De az is lehet, hogy Jeremy Meeks igazából ártatlan, és teljesen véletlenül keveredett bele egy lövöldözésbe. Legalábbis a realitywives.net-en azt írják, hogy Jeremy Meeks anyja már létrehozott egy oldalt, ahol gyűjtést szervezett azért, hogy fiát kiszabadítsák. Mert Katherine Angier szerint a fia ártatlan: "Kérem segítsenek. A fiam épp munkába indult, mikor letartóztatták. Dolgozó férfi, és van egy fia is. A régi tetoválásai miatt voltak vele előítéletesek."

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!