A nehezen elért önazonosság problematikája folyamatosan termeli a magukat a külvilág számára érthetetlen módon megcsonkító/átműttető/satöbbi egyedeket, így néha már csak a szörnyülködés kedvéért is érdemes ránézni erre a szűk, de látványos emberi populációra.

A testmódosítás határait nehéz feszegetni, mert annyira tágulékonyak, bizonyítja ezt akár a világ legtetováltabb párja, akár az a számos bizarr eljárás, amelyek csodálatos képeit már megmutattuk. (Kattintson, mert nem lehet elégszer megnézni.) Az AmericanLiveWire egy újabb összeállítást közölt, amiből érdemes szemezgetni, hiszen a helyzet fokozódik.

Megtestesült állatok

Itt van például a Vámpírnő, aki a vérszívók kettes számú őshazájából, Mexikóból származik, és egészen mesteri szintre emelte testének módosításait. Állítólag kezdetben jó nő volt, ám a most 35 éves Maria Cristerna testén már nem nagyon van hely újabb tetkónak, szemfogai már inkább agyaraknak minősülnek, emellett titániumból készült szarvakat is beültetett, bár ez nem kifejezetten vámpírtulajdonság.

Larry, a Leopárd már igencsak régi darab a szakmában, ám pont ezért kihagyhatatlan. Az egykor Lance Brieschke névre hallgató férfi bőrének minden centiméterét leopárdfoltok borítják, és állítja, új külseje macskareflexeket keltett benne életre.

Szerencsére van Gyíkférfi is, így a hüllő formájú embereket sem kell nélkülöznünk. Erik Sprague szintén nem ma kezdte az átalakulást, és önmagát egyszerűen „profi csodabogárnak” nevezi. Meg is van rá minden oka, hiszen messze túlment a teljes testet borító tetováláson, élesre reszeltette a fogait, kettévágatta a nyelvét és nemrég zöldre tetováltatta az ajkait is.

Csak simán állatok

Mondjuk az ajak bőrének tetoválása a kanyarban sincs ahhoz, amit egyesek a szemükkel tesznek. A szivárványhártya, vagy a teljes szemgolyó kivarratása egyre népszerűbb, a nyilvánvaló egészségügyi veszély ellenére is. Ez annyira durva, hogy nem tudjuk nem megmutatni:

Van, aminek nem mondjuk ki a nevét, merthogy ez a rémség még Voldemortnál is sokkal ijesztőbb, igaz nehéz is lenne megfelelő szavakat találni rá. A villants vigyort csukott szájjal mozgalom lényege az alsó fogsor feletti állrész bőrének átlyukasztása és hatalmassá tágítása, ami egy helyesen beillesztett nagyítólencsével válik teljessé.

Ha esetleg ezt látni is szeretné, akkor itt egy tökéletes összeállítás, tetovált nyelvekről, kivillanó alsó fogakról, átszúrt Achilles-inakról, fűző-piercingről és egyéb látványos testmódosításokról:

Nemrég sokkolta a közvéleményt egy brit nő, aki Jessica Rabbit akar lenni, ezért irgalmatlan módszerekkel szűkíti a derékbőségét. Hiába erőlködik, valószínűleg soha nem éri utol a 68 éves Cathie Jungot, aki Guiness Rekordot is bezsebelt már, mint a világ legvékonyabb derekú nője. 22 éve visel fűzőt, aminek eredményeként mindössze 38 centiméteres a dereka.

Poszthumusz elismerés:

A listába simán elférne Dennis Avner, alias a Macskaférfi, ám ahogy annak idején hírül adtuk, ő csak külsőségekben tudta megjeleníteni kedvenc állatát, a híres kilenc életet nem sikerül beújítania, így első öngyilkosságával végleg távozott a testmódosítók közül.

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!