A repülőgép mellett stand-up humorban is utazó steward olyan előadást nyom biztonsági eligazítás címen, hogy attól még a legparásabbak is elfelejtenek félni. Mondjuk már a nyakkendője is tökéletes.

A Time fedezte fel azt a YouTube-ra posztolt felvételt, amely múlt héten készült egy San Francisco–Chicago járaton. A Southwest légitársaság alkalmazottjának már a szettje is ultralaza (sajnos eleinte kitakarja egy kevésbé vicces stewardess) és sajátos módon újraértelmezi a felszállás előtti biztonsági eligazítást.

A stand-up fellépésnek is kiváló előadásában kissé kritikusan közelít az évtizedek óta változatlan bemutatóhoz, például rögtön azzal kezdi, hogy ha valaki 1960 óta nem ült autóban, akkor figyelje meg, hogyan kell becsatolni egy biztonsági övet, majd humorbombonok közepette hozzáteszi, ha valakinek nem tetszik a személyzet humora, akkor hat különböző vészkijáraton hagyhatja el a gépet.

Ezt senki nem veszi igénybe, főleg, hogy az utasok szétröhögik a fejüket, annak ellenére, hogy a férfi kábé mindenkinek beszól, a dohányosoktól a kisgyerekkel utazókig. A kétgyermekes anyák figyelmét például felhívja arra, hogy vészhelyzet esetén az oxigénmaszkot (szerinte Gucci modellek) az okosabbik fejére tegyék, hiszen ő fogja megkönnyíteni nyugdíjas napjaikat. A felbecsülhetetlenül vicces előadást egy kis dallal zárja, amivel bebiztosítja az utasok feltétel nélküli rajongását. Később még egy koktélpartit is adott a fedélzeten, legalábbis ezt írja a videó feltöltője.

Ezen a járaton akarunk utazni. Most, és ezentúl mindig.