Elképesztő dolgot művelt fia herezacskójával

2014.06.29. 13:13 Módosítva: 2014.06.29. 13:51
A szeretetteljes anya először egy hatalmas sebet tépett a hatéves fiú nemi szervén, majd pillanatragasztóval bekente azt, és aludni küldte a gyereket. Most mehet a börtönbe.

A 34 éves Jennifer Vargas tavaly szeptember 27-én esett neki gyerekének, és mérgében annyira megrántotta a hat éves fiú nemi szervét, hogy a herezacskója kis híján leszakadt, írja a Huffingtonpost. Egy több mint négy centis szakadás keletkezett a bőrén, amit a nő először alkohollal fertőtlenített, majd bekent pillanatragasztóval, és addig szorította össze a sebet, amíg el nem állt a vérzés. Ekkor kibélelte a gyerek alsónadrágját papírtörlővel, és ráparancsolt, hogy menjen aludni. Eszébe sem jutott bármilyen orvosi segítséget kérni.

Miután a gyerek apja, aki a San Antonio-Fort Sam Houston Egyesült Katonai Bázison teljesít szolgálatot, hazatért, és megtalálta a fájdalomtól síró fiát, azonnal kórházba vitte, ahol nem sokkal később meg is műtötték. A nő végül múlt héten állt bíróság elé, ahol megbánást tanúsított és kijelentette, szereti a gyerekeit. Ez persze csak nyomokban tudta enyhíteni a heretépést és a kegyetlen gyógymódot, így végül két év letöltendő börtönbüntetésre ítélték.

A gyerek a WOAI cikke szerint felépült a sérülésből. „Az eset óta az apjával él, és jól teljesít az iskolában is” – idézi a lap Sarah Wannarka ügyészhelyettest. 11 év házasság után a gyerek apja beadta a válókeresetet brutális felesége ellen, akinek már korábban is többször meggyűlt a baja a törvénnyel, előző férje bántalmazásáért és ittas vezetésért is letartóztatták már.

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!