Az angol kismama csak azért tartotta meg a babát, mert azt hitte, lány, egyébként simán feláldozta volna a tévés szereplés oltárán. A csöbörből vödörbe esett nő önéletrajzában örökíti meg a tragédiát.

Az állítólag mellszövet nélkül született Josie Cunningham, a 23 éves kétgyermekes anyuka szeretett volna szerepelni a valóságshowban, de mivel terhes lett, ezt csak akkor tehette volna meg, ha elveteti a gyereket. Fontolóra vette, és mintha ez a világon a legtermészetesebb volna, arra jutott, ha lány, megtartja, ha fiú, mehet a levesbe. Túl biztos volt a sikerben, így a gyerek neme csak akkor derült ki, amikor az abortuszra a jogi szabályozások miatt már nem kerülhetett sor. 

A prostituáltként dolgozó hölgyet azóta a mély szomorúság emészti, a tragikus eseményről így nyilatkozott: „Aznap, amikor megtudtam, mi a baba neme, kénytelen voltam rágyújtani. Nem vagyok büszke rá, de nem tudtam visszafogni magamat. Az az este mindent megváltoztatott″. Sorscsapásait azóta naponta egy doboz cigivel próbálja enyhíteni.

Cunningham tudja, hogy a dohányzás nem tesz jót a babának, de azt mondja, képtelen letenni. Az állam már finanszírozott neki egy mellműtétet, sőt, a nő és a két gyereke ingyenes taxikkal utazgathat a városban, mert állításuk szerint az emberek csúnyán néznek rájuk a buszon.

Az adófizetők pénzével igazán bőkezűen bánó nő twitterén a lehető legnemesebb egyszerűséggel jelentette be, várja, hogy megjelenjen a könyve, amely a Dailymail tudósítása szerint egy önéletrajzi mű lesz, korrektúra nélkül, remélhetőleg teli helyesírási hibákkal.