Kendall Jones Afrikába látogatott megölni pár állatot, a tetemekkel pedig vigyorogva fényképezkedik. Ne aggódjon, hamarosan tévéműsorban láthatja a lányt.

A 19 éves Kendall Jones eléggé el lehet tévedve: az annyira nem meglepő módon napjait cheerleaderként tengető lány afrikai túráját örökíti meg, de nem ám a szokásos szafaris stílusban, hanem halott állatokkal pózolva. Jones büszkén mutogatja Facebookon a halott oroszlánokról, elefántokról és vízilovakról készült képeket, amiket természetesen jó gazdag amerikaiként ő lőtt le – írja a Daily Mail. Az állatvédők persze kiakadtak, már negyvenezren írták alá a petíciót, amelyben azt követelik, hogy azonnan tüntesse el a fotókat, és ne népszerűsítse az ártatlan állatok levadászását.

Ön szerint ez

Jones szerint semmi baj nincs a produkciójával, mivel a vadászatra használt területek tulajdonosai kifejezetten fontosnak tartják ezt. „A hím oroszolánok létszámát nagyon fontos szabályozni az ilyen területeken” – magyarázta a lány. A csúcspont talán az, hogy még azt a képet is megmagyarázza, amelyen puskával a kezében áll egy fekvő rinocérosz mellett. Szerinte szó sincs arról, hogy lelőtte volna az amúgy épp a kihalás felé sodródó faj egyik példányát, sőt! „Vettünk tőle vért, DNS-mintát, lemértük a testét, antibiotikumokat adtunk neki és kezeltük a lábsérülését. Nagyon boldoggá tesz, hogy része lehettem egy ilyen projektnek” – büszkélkedett kicsit talán hiteltelenül.

A zebrákat és leopárdokat vidáman legyilkoló lánynak egyébként jó esélye van rá, hogy Amerika egyik kedvenc idiótájává váljon: 2015-ben elvileg saját tévéműsorban mutatja be, ahogy a maga módszereivel tartja ellenőrzés alatt az állatok szaporodását.

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!