Heather Crowley-t az iskolában igúnyolták, exférje folyamatosan alázta, később pedig főnöke is zaklatta. Ezért a 49 éves nő úgy döntőtt, mindenkinek jól megmutatja, és durván kigyúrta magát.

Az iskolában még azért gúnyolták, mert szerette a sportokat, exférje viszont azzal alázta, hogy túlságosan gyenge és lusta, ezért a most 49 éves Heather Crowley úgy döntött – gyakorlatilag bosszúból –, hogy profi testépítő lesz.

A Daily Mail azt írja, a nő válása óta naponta jár edzeni, és múlt hónapban már egy nemzetközileg elismert versenyen, a Miss Galaxy Universe-en is résztvett. A 120 indulóból amúgy ötödik lett, és most egy még nagyobb versenyre készül, ami azért nagy szó, mert addigra már az ötvenet is be fogja tölteni.

„Az iskolában jó voltam a sportokban, és élveztem is, de állandóan cikiztek miatta, mert nagyon izgága voltam. Később a munkahelyemen is zaklattak, harmincves korom után pedig azon kaptam magam, hogy az a férfi is megaláz, akivel együtt élek. Lelkileg terrorizált, fenyegetett, és gyengének nevezett. Tudta, hogy mivel tud megbántani engem. Mellette haszontalannak éreztem magam és összetörtem. A munkahelyemen a főnököm pokollá tette az életem, amiért elutasítottam a közeledését. Gúnyolt, inkompetensnek állított be, és ha mások nem látták, zaklatott" – foglalta össze a nő, hogy végül miért döntött úgy, hogy elkezd edzőterembe járni.

„30 évesen váltam el, azóta gyúrok, de csak tavaly határoztam el, hogy ennek szentelem az egész életemet. [...] Imádom edzeni a testem, és mindig újabb kihívásokat keresek. Például ha elmegyek futni, mindig van valaki, akinél gyorsabb akarok lenni."

Heather Crowley azért, hogy formában legyen, naponta három és fél órát tölt az edzőteremben, és naponta hat-nyolcszor eszik. Reggelire általában zabot, tojásfehérjét és áfonyát, a többi étkezés alkalmával pedig pulykát és zöldségeket eszik. Egyedül vasárnaponta enged meg magának egy kis csalást, olyankor csokit eszik. De csak keveset.

Egyébként jövőre egy dokumentumsorozatban fog szerepelni, és minden vágya, hogy másokat motiváljon azzal, hogy majdnem ötvenévesen ilyen keményen edz.