Videó készült egy valószínűleg angol turistáról, aki több mint húsz férfi farkát vette a szájába egy spanyol klubban, hogy cserébe kapjon egy üveg olcsó piát. A helyszín Magaluf egyik zsúfolt táncparkettje.

Bő két és fél perces videóban rögzítették, ahogy egy valószínűleg angol, szőke lány körbeszop egy magalufi klubot, mármint a tánctéren ácsorgó részét – írja a Mirror. Egészen úgy tűnik, mintha valami versenyről lenne szó, mert a videó azzal ér véget, hogy a zene elhalkul, és a dj valamit mond. A produkcióért a lány díja egy üveg Cava volt, amelynek értéke nem éri el az ezer forintot. 

A videóról nem tudni, mikori, de most éppen a Facebookon terjed, eszelős sebességgel, mert nagyon osztogatják a Spanyolországban nyaraló britek. A performansz állítólag a mamading nevű cselekmény, ami arról szól, hogy a bárok személyzete mindenféle szexuális aktusra bátorítja a fiatal nőket, cserébe ingyen alkoholt ígérve. A mamada ugyanis szexelést jelent a spanyol szlengben.

Egy helyi klubtulajdonos azt mondta, az eset arrafelé is komoly felhördülést keltett, és bár már tizenöt éve él ott, nem hallott még hasonlóról. Manuel Onieva polgármester arra kérte a helyi rendőrséget, hogy nézzenek utána az ügynek, elítéli az ilyesmit, és minden klubot bezárat, ahol törvénysértés zajlik.

Tavaly amúgy azért volt balhé Magalufon, mert a részeg turisták elözönlötték az utakat, a helyiek pedig nem tudtak hova menni a kocsijaikkal.

A mallorcai Magaluf egyébként az egyik legnépszerűbb nyaralóhely a britek körében. A Földközi-tenger térségében van néhány sziget, ahova előszeretettel járnak a brit fiatalok lealjasodni. Jellemzően az első, a szüleiktől külön töltött nyaralásukat élik meg ezeken a szigeteken, el lehet képzelni, hogy miket művelnek. A legdurvább talán a korfui Kavos, amiről néhány évvel ezelőtt egy egészen príma dokumentumfilm készült.

Ha konkrétan Magalufra kíváncsi, akkor a Sun, Sex and Suspicious parents című brit műsor vonatkozó részét ajánljuk. A műsor arról szól, hogy túlságosan a gyerekeikre telepedő brit szülők elmennek meglesni a gyerekeiket, amint éppen az első nagy, tengerparti hányásaikon és kósza dugásaikon túlesnek, aztán szörnyülködnek egy nagyot.