Csak egy rosszabb verzió van annál, ha egy férfi visszautasít egy felajzott mamit: az, ha a nőnél fegyver is van. Az 56 éves floridai nő egy 25 éves pasi testét akarta, a végén már darabokban.

NyDailynews beszámolója szerint Elizabeth Hingley Port St. Lucie közelében található lakásában italozott a 25 éves – a források által meg nem nevezett – férfival, majd az ágyban (esetleg a konyhaasztalon) akarta folytatni a bulit. A fiatalember azonban nem tudott eleget inni ahhoz, hogy ráérezzen az 56 éves nő vonzerejére, így visszautasította a közeledést.

Ennek folyománya egy csodálatos jelenet lett. Hingley egy késsel és egy sétapálcával őrjöngve végigkergette fiatal ismerősét egy közeli élelmiszerbolt parkolóján, és láthatóan az volt a célja, hogy ha már őt nem vágták gerincre, akkor legalább ő kivágja azt szerencsétlen, menekülő áldozatából.

A kergetőzésnek egy kihívott járőr vetett véget, aki végül sikeresen lenyugtatta a felizgatott pumát, és rábeszélte, hogy fegyvereit tegye a földre, majd feküdjön ő is oda. Hingley nagyon megörült annak, hogy végre valaki lefektette, így ellenkezés nélkül hagyta, hogy őrizetbe vegyék.

A fiatal férfi az ijedtségen kívül mindössze egy apróbb vágást szenvedett el a hüvelykujján, és a kihallgatás során elmondta, nincs kapcsolatban a nővel.

A jócskán szexéhes nőt 3500 dolláros (770 ezer forint) óvadék ellenében kiengedték, most szabadlábon védekezhet.