Washington államban egy bébiszitter rossz gyerekkel kezdett ki. A 17 éves lány, barátjával és még egy társukkal szerette volna kiüríteni a házat, de a gondosan előkészített terv nem jött össze – írja a Daily News. A négy éves kislány lebuktatta a betörőket.

A 17 éves lány a könnyen szerzett pénz reményében próbálkozott a ház kipakolásával, de terve meghiúsult. Abbyt, a felügyeletére bízott kislányt kiküldte otthonából, hogy társaival (a fiúja és egy haverja) nyugodtan végezhessék a dolgukat – több műszaki cikket is elvittek. Amikor a rendőrök kiérkeztek a helyszínre, azt állították, hogy két fekete férfi volt az elkövető. Még a szomszédokat is bemártották, a mellettük lakó színes bőrű házaspárra próbálták ráterelni a gyanút. Az okosan kitalált történetük ott bukott le, amikor az óvodás kislány elmondta a rendőröknek, hogy mégiscsak fehér volt aki elvitte játékait. A három fiatal bűnözőnek rablás és betörés vádjával kell bíróság elé állnia.

Egy cuki videóban, azt is elmondta, hogy ez volt élete legrosszabb napja, de most már boldog, hogy végre visszakaphatta iPodját. Tervei között viszont nem szerepel a nyomozói pálya, orvos szeretne lenni, ha felnő.