A közelmúltban egy ausztrál rögbijátékos, bizonyos Todd Carney feltöltött magáról egy képet a netre, amint egy hotel vécéjében a saját szájába pisil. A kép rengeteg kérdést vet fel, köztük olyanokkal, melyekre bizonyára nem létezik megnyugtató válasz, pár előzmény viszont minimális magyarázattal szolgálhat.

Úgy néz ki, hogy kialakulóban van egy új fogalom, a „bubbling”, ami önmagunk szájbahugyozását jelenti. A Vice nevű ausztrál újságban jelent meg június 24-én egy rövid kis interjú, amiben egy híres deszkást, Troy Westet kérdeznek meg a jelenségről. Szerinte ez a dolog teljesen elterjedt már Ausztráliában, és hogy őt az apja tanította erre. Hogy kamu-e, vagy sem, amit West állít, nem tudni, de a rögbis fotója igazolja a híreket.

A cikk egy pár héttel korábban készült fotóra hivatkozik, ami egy hardcore punk koncerten álldogáló fiút ábrázol, aki a szájába lövi húgyhólyagja tartalmát. Valószínűleg ez egyfajta katarzisélmény lehetett neki, amit viszont a közvetlen környezete bánhatott, hiszen ez a fajta érzelemkitörés (vagy véleménynyilvánítás) bizony spriccel. Mondjuk akiben egyáltalán felmerül ez az ötlet, azt nyilván nem érdekli.

Todd Carney-t a fotó publikálása után pár nappal kirúgták az NRL-ből (National Rugby League), lelkes rajongói viszont követni próbálják legendás arconpisilését, és népszerűsíteni is akarják azt. Ennek érdekében folyamatosan Facebook oldalakat hoznak létre „Piss in your mouth for Todd Carney” (Hugyozz a szádba Todd Carney-ért), amiket a Facebook adminjai folyamatosan le is törölnek. Az oldalra képeket töltenek fel magukról, amint a farkukkal a szájukba célozva ürítenek, illetve az oldal leírása szerint azért harcolnak ily módon, hogy támogassák a kirúgott rögbist. Micsoda ötlet.