Egy faágnak csapódott egy hullámvasút az Egyesült Államokban. A kezdeti rémhírekkel ellentétben szerencsére csak négyen sérültek meg, de a tűzoltóknak magasról kellett kimenteni az utasokat.

Négyen megsérültek, amikor a Los Angeles-i Six Flags élményparkban kisiklott a hullámvasút – írja a Daily Mail. A tűzoltók késő délután, helyi idő szerint 6 órakor kapták a riasztást, hogy a szerelvény egy faágnak ütközött 88,55 kilométer per órás sebességgel. 

A kiérkező mentőcsapatoknak nehéz dolguk volt, az emberek több mint hat méter magasságban lógtak, innen kellett leszedni őket. Volt, akit csak egy óra elteltével sikerült kimenteni. A négy sérült szerencsére csak könnyebben sérült meg, ellentétben az első beszámolókkal, miszerint két súlyos sérült is van.

A park honlapja szerint a Ninja nevű hullámvasút majdnem 89-cel tud száguldani, miközben több irányba is megforgatja a 28 utasát. A hullámvasút profiljához tartozik, hogy szándékosan közel visz el a fák és a föld mellett/fölött, így valószínűleg egy letört ág épp elég volt a balesethez.