Különös szokás ütötte fel a fejét az Instagram azon területén, amelyet fiatal orosz, anyagilag igencsak eleresztett hölgyek töltenek be a virtuális térben. A széplelkű gyévuskák nem luxusautókkal, félmeztelenül vagy kigyúrt macsókkal fotózkodnak, hanem gigantikus csokrokkal.

Ha valaki úgy érezné, végleg kiveszett a világból a romantika és a finomság, akkor lessen be abba a trendbe, amire többek között a Jezebel hívta fel a figyelmet. Az Orosz Nők Sok Virággal nevet méltán kiérdemlő jelenség már két éve tart, ám úgy tűnik, a fotók száma most érte el a kritikus tömeget.

A Jezebel újságírója szerint a mozgalom tagjai vagy azért csinálják mindezt, hogy a hatalmas csokrok mellett vékonynak tűnjenek, vagy azért, mert nagyzási mániában szenvednek, vagy csak azért, hogy a lélegzetelállító csokrok generáljanak némi pozitív kommentelést a képek mellé.

Szerintünk ezek igencsak rosszindulatú feltételezések, hiszen ezek a kompozíciók egyszerűen tökéletesek, és egyáltalán nem igényelnek semmilyen további magyarázatot. Nézze meg galériánkat, tuti kedvet kap odabújni egy nagy csokor illatos virághoz!