A szerencsejáték amerikai fővárosában legálisan kimaxolták a parasztságot. A klubok ugyanis nem szívesen látnak „bálnákat” és „vízilovakat” az elegáns partikon, és ezt még csak nem is túl kedvesen tolják az érdeklődők arcába.

A Jezebel beszámolójában szimplán Zoe néven futó, leánybúcsú szervezésében igencsak jártas hölgy egy újabb emlékezetes partit akart szervezni egyik barátnőjének, ám amikor ingyenes asztalt kért, méreteset csattant a Las Vegas-i jótest-fasiszta klubélet képviselőinek hozzáállásán.

A dokumentált e-mailes és telefonos üzenetváltások során a kiszemelt klub, a Hakkasan egyik szervezője rögtön azt kérte tőle, hogy mellékeljen fotót mind a 15, potenciális résztvevő hölgyről, különben még olyanok is ingyenes asztalhoz juthatnak a csodás szórakozóhelyen, akik nem ütik meg az elvárt esztétikai mércét. A csodálatos beszélgetést végigélvezheti, ha a galériára kattint.

A Peter nevű alkalmazott olyan döbbenetes mondatokkal próbálja igazolni a klub végletesen diszkriminatív álláspontját, mint "Massachusettsből származol, és én is onnan jöttem...és odaát a lányok nem nagyon járnak edzőterembe, így nem valószínű hogy mind a 15 lány 9-10-es osztályzat (tehát jócsaj) lesz".

Az ennél nagyobb test ugyanis már beleesik a bálna vagy a víziló kategóriába (sajnos a kettő közötti különbség eldöntéséhez nem ad pontos itinert) amely típusok természetesen nem kaphatnak asztalt "Amerika első számú szórakozóhelyén".

De azért senki ne gondolja, hogy ennek a szervezőnek nincs szíve, ugyanis felajánlotta Zoénak, hogy ha a lányok "ijesztően" néznek ki, akkor menjenek csak be a sima bejáraton, majd rázza le a bálnákat, és utána kaphatnak asztalt. Hát nem kedves?

Mondjuk elgondolkodtató, hogy ha maga a menyasszony is nagyobb a kelleténél, hogy lesz ebből lánybúcsú, de hát legyen ez annak az igénytelen barátnőnek a gondja, aki képes lenne 40-es méretnél nagyobb ruhát hordó torzszülöttekkel mulatozni Las Vegasban.