Dan Janssen vegetariánus, de nem szereti a zöldségeket sem, úgyhogy csak és kizárólag sajtos pizzát hajlandó fogyasztani. Az orvosok nagyrésze szerint teljesen egészséges, de kicsit azért változtatna.

A Vice csodás riportot közölt minden középiskolás legnagyobb példaképéről, Dan Janssenről. Ha nem tudná, miért ő a legnagyobb példakép, eláruljuk: Janssen 25 éve csak és kizárólag pizzán él. Janssen elmondása szerint többen is vágyakozással telt hanggal jelzik neki, hogy ő a példaképük, mások viszont inkább beleokoskodnak, amiért elég egészségtelen csak pizzát fogyasztani. „Igen, mindannyian meghalunk. De én pizzával a hasamban fogok meghalni” – fejtette ki egyszerű nézeteit Janssen.

Janssennek mellesleg diabétesze van, de mint kiderült, az egyetlen orvosa, aki szerint nem jó, amit csinál, az az endokrinológusa, mindenki más elégedett a szervezetével. „A koleszterinszinted rendben van, csinálj mindent úgy, ahogy eddig” – hangzottak el a jótanácsok. A pizzafüggő férfi csak az egyszerű klasszikus sajtos pizzát szereti, mivel húst egyáltalán nem fogyaszt, a zöldségeket pedig egyszerűen nem szereti. „Miért ennék pizzát gombával, amikor csak a sajtosat szeretem?” – tette fel az egyszerű kérdést.

Az biztos, hogy Janssen rajongása a sajtos pizzáért már pszichés problémának is minősül, és ezt maga a férfi is elismeri. A videóban megszólaltatott Dr Greg Chasson szerint ezek az ételmániák a gyerekkorra vezethetők vissza, és igazából nem okoznak akkora problémát egészen addig, ameddig nem határozzák meg ennyire erősen a mindennapokat. Janssen ezt felismerte, de ettől még nem akar lemondani a pizzáról. „Szeretném kicsit kitágítani a diétámat, de a pizza örökké a jellemem része marad” – adott gyors jellemrajzot.

Irigyli? Csodálja? Egész más? Mondja el!

Kövessen minket a Facebookon is!