Egy amerikai pár egy harmadik személlyel akarta feldobni a szexuális életét. A Craigslisten találtak partnert, akinek pénzért kínálták az aktust. Az interneten megismert férfi brutális kegyetlenséggel gyilkolta meg a nyolc hónapos terhes, 18 éves lányt és annak 25 éves barátját.

Egy michigani fiatal pár az interneten keresett szexpartnert. A Craigslisten ismerkedtek össze a 31 éves Brady Oestrikkal és meg is beszéltek vele egy találkát egy wyomingi parkban. A férfi azonban hidegvérrel megölte a fiatalokat. A 25 éves Charlie Oppenneer testét a parkban találták meg, a lányét, Brooke Slocumét pedig a gyanúsított autójában. Az esetről legrészletesebben a Wood Tv számolt be. 

A meggyilkolt pár szobatársa szerint a két fiatal rendszeresen keresett szexpartnert az interneten, akiktől pénzt kértek az aktusokért. Legtöbbször a lány feküdt le a jelöltekkel, de volt, hogy Oppenneer is beszállt.

Mi történt pontosan?

A rendőrség szombaton találta meg a 25 éves Oppenneer lefejezett holttestét – a hatóságok nehezen tudják megállapítani a férfi halálának pontos okát. Egyelőre fejsérülésre gyanakodnak, de az áldozat maradványaiból nehéz meghatározni, hogyan ölték meg.

A 18 éves Slocum testét a gyanúsított autójának csomagtartójában találták meg július 15-én, kedden, miután a rendőrség üldözőbe vette Oestrikeot és kocsijával karambolozott. A nyolc hónapos terhes nőt feltehetőleg több napig tartotta fogva reménybeli szexpartnere, aztán megfojtotta.

A tettes öngyilkos lett, agyonlőtte magát, mielőtt a rendőrök letartóztathatták volna. Otthonában több mint 400 olyan nyomot találtak, ami a bűntényhez köthető – lőfegyvereket, töltényeket, kést és számítógépet. Az eset óta még mindig felháborodott kommentelők tömege posztol Oestrike Facebookos képei mellé. 

A történtek után a hatóságok átvizsgálták Brady Oesrtike aktáit, volt barátnője kétszer is feljelentette a férfit testi sértés miatt. A michigani rendőrök az FBI-jal együttműködve próbálnak esetleges további áldozatokra bukkanni, de remélik, hogy nem találnak az ügyhöz kapcsolható holtesteket. 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!