Aron Dale panaszkodik, mert nagyon hasonlít a One Direction egyik tagjára, de nem tud belőle rendesen megélni. Sőt, még nője sincs emiatt.

A middlesbrough-i Aron Dale eléggé megszívta azzal, hogy megszólalásig hasonlít a One Direction tagjára, Harry Stylesra. A 25 éves férfinak azóta tulajdonképpen tönkrement az élete, nem tud elmenni vásárolni anélkül, hogy körbevegyék Harry Styles rajongói, ráadásul párkapcsolatot sem tudnak kialakítani, mert minden nője féltékeny, és már inkább a tanulmányait is abbahagyta.

„Az elején nem tudtam a hasonlóságról, hiszen a One Direction inkább fiatal lányoknak van. Aztán egyre többen megállítottak az utcán, és a családom jelezte, a dolgot. Vannak jó és rossz részei a hasonmás életnek, népszerűvé tehetek kávézókat vagy új üzleteket azzal, ha úgy öltözködök, mint Harry. Azt hiszem, most ez az életem. Nem tudok mit csinálni az arcommal. Úgy döntöttem, karriert építek erre, mást nem tehetek” – mondta a Mirrornak kissé álszent módon Dale, aki rengeteg születésnapi buliba megy el, ahol némi pénzért Harry Stylesként köszönti fel az ünnepeltet.

Dale nagyon szeret panaszkodni: bár egy ilyen megjelenésért 100 fontot, azaz úgy 38000 forintot kap, elmondása szerint mindössze hat fellépése volt az elmúlt évben. Szerinte az a gond, hogy nem Londonban él, ott sokkal sikeresebb lehetne azzal, hogy hasonlít Harry Stylesra. „Redcar egy kisváros, ahol mindenki tudja már, ki vagyok. Ha Londonba megyek, állandóan megállítanak közös képekre. Ha megkapnám a kellő nyilvánosságot, nagy dolgokat csinálhatnék. Szerepelhetnék a L'Oreal vagy a Coca Cola kampányaiban” – zavarodott bele teljesen mondandójába a férfi, aki valószínűleg nagyon nem akar dolgozni.