Már pár hete kering az interneten, de csak néhány napja kapták fel igazán azt a Vine-t, amiben egy öreg néni rázza a fenekét bugyiban egy autó csomagtartóján. Ennyire redneck és egyszerre szomorú, ijesztő és vicces dolgot már nagyon régen láttunk. Rossz nézni, de nem lehet vele leállni.

„Gyerünk ribanc, rázd a segged!” – ezt, vagy ehhez valami nagyon hasonlót kiabál egy nagymama egy két hete az interneten keringő Vine-videón, miközben egy autó csomagtartóján rázza a hátsóját egy barna bugyiban.

Nagyon zavarbaejtő a videó, mert rettenetesen rossz nézni, viszont szinte lehetetlen abbahagyni a dolgot. Próbálja ki!

A videó már egy ideje fent van a neten, de csak az utóbbi 1-2 napban kapták fel különféle blogokon és újságokban, ez jócskán megdobta a népszerűségét. A legtöbb hozzászólás, mint ahogy az péládul a Jezebel témába vágó posztjában is látszik arról szól, hogy mennyire cuki a videó, és milyen jól példázza azt, hogy attól, hogy az ember megöregszik, még nem kell feladnia a szórakozást.

Ebben van igazság, de azt azért érdemes hozzátenni, hogy a csomagtartón való, bugyis seggrázás életkortól függetlenül inkább a prosztó szórakoztatás – egyébként igen magas minőségű és népszerű – halmazába tartozik, mint az olyan tevékenységek közé, amit jó ízléssel lehet csinálni akár nyugdíjas korban is. Klasszikus redneck-mutatványnak tűnik a dolog, annak viszont több mint tökéletes.

A Vine-t egy Brittany Lyn Turner nevű felhasználó készítette, aki mostanában eléggé abban utazik, hogy táncoló, riszáló, idős nőkről készítsen videót, a csatornáján találni is még néhány hasonlót.

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!