A rendőrség találta meg egy 16 éves lánynál a Aiwa Matsuo megcsonkított testét. Gyilkosa valószínűleg az interneten közvetítette a gyilkosságot.

Egy 16 éves diáklányt vett őrizetbe a japán rendőrség Nagaszakiban, miután egy osztálytársa feldarabolt testét találták meg otthonában – írja a Gawker. A lány beismerte, hogy ő vágta le a 15 éves Aiwa Matsuo fejét és kezeit, miután egy ideig a fejét verte kalapáccsal, majd egy kötéllel fojtotta meg.

A rendőrség jelenleg arról nyomoz, a gyilkos lány írta-e ki a 2Channel nevű népszerű japán fórumra az üzeneteket, amik szörnyű pontossággal írták le a gyilkosság egyes részleteit. “Már többször is feltöröltem mindent, de még most is minden tiszta vér” – szólt az egyik üzenet, a másik pedig egyszerűen csak bevallja, hogy végül gyilkos lett a felhasználó, aki még arról is érdeklődött, hogy vajon milyen színe lehet az agynak.

A Bangkok Post információi szerint a gyilkos korábban súlyos viselkedési problémái voltak iskolában, több diák is rendszeresen bántalmazta. A lány külföldön szeretett volna tanulni, ezért az erre való felkészülésként egyedül élt. Az áldozat eltűnését a szülei jelezték, miután nem jelent meg otthon hétvégén.