Egy néző szerint Julya Johnson túlzottan kihangsúlyozza a melleit, és azt szeretné, ha ez változna. Az időjós nem hajlandó lecserélni a ruhatárát.

A tennessee-i helyi tévé meteorológusa, Julya Johnson egészen meglepő levelet kapott a csatorna egyik rendszeres nézőjétől – írja a Jezebel. A megszokottól eltérően az úriember nem szexképeket vagy randit akart, hanem azt, hogy Johnson fogja magát kicsit vissza öltözködésben, mert túl sok játszik a melleiből.

“Heló Julia!

Nagyon jó meteorológus vagy. Én egy idősebb ember vagyok, aki a WATA 6 News napi híreit és előrejelzéseit követi. Áltlaában a délután 2-kor kezdődő híradót szoktam megnézni. Megfigyeléseim szerint mindenki nagyon jó munkát végez, és remek előrejelzéseket ad. Rólad sincsen sok panaszom, de van! Miért? Kérlek, változtass a megjelenéseden! Ezek a testhez simuló ruhák nem neked valók. Van olyan ruhád, ami nem illeszkedik ennyire a melledhez? Kérlek! Szép vagy, de változtatásra van szükséged. Ne érezd úgy, hogy lehordalak, elnézést kérek érte, ez a levél egy gyönyörű hölgynek szólt, aki te vagy. Lépj előre, légy boldog” - szól a meglepő levél.

Érdekes, hogy Johnson ahelyett, hogy egy jót röhögött volna, Facebookon küldte el a francba a válaszcímet nem hagyó férfit. “Nem jó ilyen dolgokra felkelni. Soha nem fogok változtatni kérésre a megjelenésemen. Lehetetlen. 12 éve vagyok a képernyőn, korábban megpróbáltam, és soha nem működött. Szeretem a ruháimat, elégedett vagyok magammal. Soha nem mutatok túl sokat, profin és elegánsan öltözök” – osztotta ki Facebookon a levélírót.

Nekünk már csak az maradna a kérdésünk, hogy vajon mit szólna a tekintélyes méretű dekoltázsokat előszeretettel dobó időjósunk, Gaál Noémi, ha kapna egy ilyen levelet? Reméljük, nem kap.

És ön mit mondana? Mondja el itt!

Kövessen minket a Facebookon is!