Oscar Otero Aguilar és haverjai elkezdtek inni, előkerült egy csőre töltött fegyver és a mobil, ráadásul kellett egy képet készíteni a Facebookra. A szelfizés vége azonban egy szerencsétlen baleset lett, a fotót készítő srác kezében elsült a pisztoly.

Egy fiatal mexikói férfi, a 21 éves Oscar Otero Aguilar addig játszott a töltött pisztollyal, míg a végén agyonlőtte magát – írja a New York Daily News. A srác a cikk szerint a Facebookra akart magáról egy képet készíteni, ekkor történt a baj. A mexikóvárosi eset hátterében az állhat, hogy a fiatal állatorvos-hallgató iszogatott a haverokkal, ekkor kerülhetett elő a fegyver és az ötlet.

Arra azonban nem figyeltek, hogy üres legyen a tár, ráadásul közben valahogy kibiztosították a 0,45-ös kaliberű fegyvert, ami elsült. A szomszédok hallották a lövést, ők hívták ki a rendőröket. Kiérkezésükkor még élt az áldozat, de már nem sikerült megmenteni, perceken belül életét vesztette. Az esetet a hatóságok balesetként kezelik, a héten fogják boncolni a holttestet.

Aguilar egyik haverját, Abner Campos Vivest tanúként meghallgatta a rendőrség, a másik, El Paco becenevű haver viszont elemenekült, őt nagy erőkkel keresik.

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!