A tévénézésben az a jó, hogy amikor az ember a lehetetlennek tűnő történettől felfokozott izgalmi állapotba kerül, mégis megnyugodhat, hogy amit a képernyőn lát, nem valódi, csak megrendezett, és ettől jól érezheti magát. De a brazil Adriana és Leandro nem voltak ilyen szerencsések.

Egy vezetéknevét elhallgató pár már hét éve házaságban élt és nevelgette kislányát, amikor kiderült, a családot a szokottnál jóval erősebb kötelék fűzi egymáshoz, – olvashatjuk egy brazil szappanopera potenciális forgatókönyvét a Daily Mailen.

A jelenleg 39 éves Adriana és férje, a 37 éves Leandro azután ismerkedtek meg, hogy a nő előző, három gyereket hozó házassága véget ért, és a nő visszaköltözött szülővárosába. Adriana az életét anya nélkül, az apjával élte le, Leandro pedig nyolcévesen jött rá, hogy a nő, akit az anyjának hitt, csak a mostohaanyja volt. Rövidesen kiderült, hogy mindketten ismerik biológiai édesanyjuk nevét, de nem tulajdonítottak neki nagy jelentőséget, csak véletlen egybeesésnek találták, hogy mindkét nőt Mariának hívják.

Hét év, és egy közös kislány megszületése után Adriana nemrég valamiért úgy döntött, nem éri be ennyivel, és mindent megtesz, hogy felkutassa rég elvesztett édesanyját, aminek érdekében betelefonált egy helyi rádióműsorba, ami kifejezetten az eltűnt rokonok felkeresésére szolgál. A rádióban sikeresen megtalálták az édesanyát, anya és lánya pedig élő adásban talált egymásra.

A műsorban az anya bevallotta, van még egy elhagyott gyermeke, akit Adriana biztosan nem ismer, és történetesen Leandrónak hívják. A továbbiakban sajnos gyorsan kiderült, ez ugyanaz a Leandro, akihez Adriana hozzáment, és a feleség zokogva ejtette ki száján a szappanoperába tökéletesen beilleszthető mondatot: „Nem hiszem el, hogy ezt mondod. Leandro a férjem!”

Bár a nő az interjú végén remegő hanggal ismerte be, ezek után fél hazamenni férjéhez, aki ezek után minden bizonnyal elhagyja őt, nem így történt. Aki nézett már szappanoperát, tudja, hogy az ilyen sorozatok örökérvényű tanulsága az, hogy az életben a legfontosabb a szeretet és a megbocsátás, nem csoda, hogy a pár azt nyilatkozta, nem haragszanak édesanyjukra, amiért elhagyta őket, a férj és feleség pedig együtt fog maradni, amíg a halál el nem választja őket egymástól.

Nem tudjuk, hogyan tervezik ezek után a normális együttélést, de azt is elárulták, tervezgetik, hogy hamarosan találkozni fognak egymással ők hárman: az anya, az anyós, a férj, a feleség, a nővér és az öcs.