Bár nehéz elképzelni, hogy ilyesmi egyáltalán előfordulhat, döbbenetes gyakorisággal főnek halálra kisgyerekek, vagy akár csecsemők a világ különböző koordinátáin, főleg nyáron. Egy családapa magán modellezte, milyen beszorulni egy zárt, egyre forrósodó kocsiba, videóját már több mint kétmillióan látták. Sajnos nem elegen.

A Raleigh-ben élő Terry Bartley saját magán akarta bemutatni, milyen az, ha valaki egy napra állított, bezárt ablakú, egyre forróbb kocsiban kénytelen ülni hosszú perceken, sőt órákon keresztül, írja a NyDailynews.

A másfél perces videót eddig 2,1 millióan látták, és többen végeztek hasonló kísérleteket saját magukon. Az eredmény ugyanaz: a zárt térben szinte percek alatt lesz elviselhetetlen a létezés, még egy felnőttnek is, nemhogy egy ülésbe szíjazott, szinte magatehetetlen kisgyereknek.

A háromgyermekes családapánál akkor szakadt el valami nagyon, amikor Justin Harris elképesztő története bejárta a világot. A férfi szándékosan hagyta 22 hónapos kisfiát, Coopert nyolc órán át tűzforró autójában, hogy a gyermek meghaljon. Persze először ő is azt állította, hogy elfelejtette, ám később kiderült, jó előre felkészült a kegyetlen gyilkosságra.

Bár az ő példája különösen megdöbbentő, sajnos nem egyedi, hiszen ha nem is kegyetlenségből, de felelőtlenségből, alkalmatlanságból vagy egyéb más érthetetlen okból túl gyakran halnak kínhalált magukra hagyott kisgyerekek.

KidsandCars oldal szerint évente átlagosan 38 gyerek veszti életét ilyen módon, és szívszorító fotógalériával sokkolnak az áldozatokról.

Nemrég egy nő azért hagyta magára, két, kétségbeesetten síró gyerekét, hogy orális szexben részesítse a parkoló másik végében álló barátját. A kicsiket végül a helyszínre hívott rendőrök szabadították ki.

A wichitai Seth Jackson elvileg nevelőszülő, de mindennél riasztóbb, hogy olyan ember nevel jelenleg is öt gyereket, aki 10 hónapos kislányát bent hagyja a kocsiban, majd jól befüvezik, és egy Trónok harca epizód alatt jön rá, hogy nincs meg a csecsemő. Mire kirohant az autóhoz, a gyerek már menthetetlen volt.

Júniusban Lengyelországban halt meg egy hároméves kislány, miután apja elfelejtette elvinni az óvodába, és a kocsija hátsó ülésén felejtette. Végigdolgozta a napot, majd amikor hazaindult, megtalálta az autóban a gyerek holttestét. 

Hozzászólna? Tessék!

Kövessen minket a Facebookon is!