Michelle Rovinsky, vagyis Bunny Hunter lehet akár a következő redneck realitysztár most, hogy elég tempósan kezdi bejárni az internetet. A Barbie kinézetű Bunny Hunter igazi fegyvermániás cicababa, Youtube-csatornáján állandóan fegyvereket tesztel, elkötelezett híve az amerikai, konzervatív, hazafias értékeknek, valamint annak, hogy minél több nő ragadjon fegyvert.

A Bunny Hunter becenéven futó emberi Barbie, Michelle Rovinsky életét alapvetően határozza meg a Bill Of Rights második pontja, vagyis az Amerikai Egyesült Államok alkotmányának második kiegészítése.

A második kiegészítés rögzíti, hogy az amerikai állampolgároknak alkotmányos joguk van a fegyverviseléshez. Mivel Bunny Hunter egy klasszikus, floridai redneck (cracker) lány, a fegyvereken kívül leginkább az érdekli, hogy ne vegye el a fegyvereit az állam, az alapító atyák értékrendjét tekinti magáénak, vagyis erősen hazafias, nacionalista az értékrendje.

Egyelőre nem sokat tudni róla, egy közepesen nézett Youtube-csatornát vezet, amiben fegyvereket mutat be, valamint arra buzdítja a nőket, hogy hordjanak maguknál fegyvert, ez az önvédelem egyik leghatékonyabb módja. A Facebookon már vanközel 40 ezer rajongója, és az, hogy az E! online is felfedezte magának a napokban, egyre valószínűbbé teszi, hogy akár valamilyen valóságshow-t is kaphat majd a közeljövőben.

Eleve elég népszerűek a redneckekről szóló realityk mostanában, elég csak a Honey Boo Boo-ra, a Cefrekirályokra vagy a Roncstelepi brancs című, Magyarországon is vetített műsorokra gondolni.

Bunny Hunternek ráadásul már most megvannak a kellően erős nyilatkozatai ahhoz, hogy saját műsorban hirdesse az igét. Megvan például a véleménye a klasszikus realitysztárokról, mint Kim Kardashian.

„Az olyan hírességek, mint Kim Kardashian vagy Miley Cyrus szörnyű példaképek,nincs semmi erkölcsük. Meg akarom mutatni a nőknek, hogy nem kell ribancként viselkedni ahhoz, hogy előre juss” – mondta a Barcroft TV-nek.

Minden tekitnetben a klasszikus értékeket részesíti előnyben, a honlapján található köszöntő szerint kifejezetten utál vásárolni, gyűlöli a plázákat, ha teheti, akkor szabadidejét a természetben tölti, túrázással, horgászattal, vadászattal. Ennek megfelelően a férfiakról is elég határozott véleménye van.

„Minden férfi olyan nőt akar, akivel megoszthatja a természet szeretetét. Az a család, amelyik együtt játszik együtt marad. De napjainkban a férfiak nem viselkednek férfiasan. Olyan férfit akarok, aki meg tudja szerelni a dolgokat, aki nem fél attól, hogy piszkos lesz a keze. A metroszexuálisok nagyon nem érdekelnek. Olyan férfit akarok, aki tudja, hogyan kell bánni egy fegyverrel” – mondta.