Ismerje meg Ryokót Japánból, akinek az a célja, hogy nagyobbá varázsolja melleit. Próbálkozott már porszívóval is, mi nagyon drukkolunk neki.

Persze lehet mondani, hogy az internet legnagyobb csodája a távolságok semmissé tétele és hasonló hülyeségek, de mi inkább nem maszatolnánk: az internet azért a legjobb, mert végre bárkinek megvan rá a lehetősége, hogy nyilvánosan hülyét csináljon magából. Van it Festy divatblog, vicces videók részeg emberekről, de Japán most olyat dobott a témában, amire mi sem voltunk felkészülve. A tartalmat egy Ryoko névre hallgató nő szolgáltatja.

Ryoko Youtube-csatornája arról szól, hogy 27 éves Ryoko nagyobb melleket szeretne, ezért minden lehetséges módszerrel próbálkozik, amit be is mutat. A módszerek között egészen bődületesek is vannak: hősnőnk próbálkozott például porszívóval is, de a legerősebb talán mégis az a módszere, hogy nyári zöldségekkel dörzsöli a melleit. „A nyári zöldségek a nap alatt nőttek meg, és úgy tartják, ez jó lehetőség a mellek nagyobbítására is” – szól Ryoko parádés magyarázata. Szerencsére illusztrálta is hősünk, pontosan hogy képeli el a dolgot. A videó tartalma is erős, de a kivitelezésre is nagy hangsúlyt fektettek: gyönyörű háttér, fantasztikus keret díszíti Ryoko bulizását a zöldségekkel. Természetesen az egész csatorna nagyon jó, jó szórakozást kívánunk!