Biztos fekete mágiát űz – ez volt a dubaji hatóságok fő problémája a testében 453 piercinggel élő német férfivel. Rolf Buchholzot ugyanis a reptéren visszafordították, nem engedték be az Emírségekbe. Azt mondta, többé nem utazik oda.

Rolf Buchholz arról híres, hogy szanaszét van lőve a teste: tetoválások, piercingek és bőr alá ültetett implantátumok szépítik/torzítják a testét. Az 53 éves német férfi a BBC szerint komoly ellenállásba ütközött, amikor egy helyi klub meghívására Dubajba utazott. A 453 piercinggel rendelkező (ez Guinness-rekord!) férfit meglátva az Arab Emírségek hatóságai megtagadták, hogy az országba lépjen.

Buchholz szerint azt állították, a férfi egészen biztosan fekete mágiát űz, pedig csak egy komputer-szakértő. A bevándorlás még csak-csak átengedte, de a vámosok már nem, ők feltették egy isztambuli gépre, és elküldték Dubajból. 

Így a pénteki fellépését a dubaji Fairmont Hotel Cirque le Soir klubjában le kellett mondani. A klub közleményben sajnálkozott, és kijelentették, ők mindent megtettek Buchholz bejuttatásáért. A férfi a Twitterén később közölte, soha a büdös életben nem megy többé Dubajba. Ráadásul a poggyásza is a város repterén maradt. A helyi hatóságok nem kommentálták a történteket.