Az ohiói férfi fétisként tekintett arra a hobbijára, hogy a neten megismerkedett nőkkel, majd magához csalta, és megerőszakolta őket. Eleinte nem is tartott a rendőröktől, mert úgy gondolta, az áldozatok a szégyen miatt nem jelentkeznek majd. Kis híján igaza lett, az első megerőszakolt nő is később szólt a rendőröknek. Ő a szüzességét veszítette el Terry L. Smith házában.

Terry L. Smith Jr. netes társkeresőkön ismerkedett nőkkel, akiket aztán megerőszakolt. Abban reménykedett, hogy hat áldozata olyan mély szégyent érez majd azért, ami vele történt, hogy nem szól róla senkinek. Tévedett. Az egyik nő elmondta az ohiói Columbus Dispatchnek, hogy – őrült ötlet ide vagy oda –, de elment a férfi házába filmet nézni. A Shirley Koval nevű nő szerint a férfi megerőszakolta, ráadásul a szüzességét is ő vette el. Őt ezután hazavitte Smith, és meg volt győződve róla, hogy nem fog beszélni – írja a Jezebel.

Miután több áldozata is jelentkezett a rendőrségen, a férfit letartóztatták. Ekkor vallotta be, hogy a környékről hat nőt is megerőszakolt. Koval amúgy rendes srácként ismerte meg Smith-t, utólag pedig inkább szégyent érzett. Csak amikor 11 éves húgával hasonló témáról beszéltek, jutott el odáig, hogy a hatóságokhoz forduljon.

Az eset furcsasága, hogy Smith már számított a rendőrök megjelenésére, mégsem állt le. Állítása szerint meglepte, hogy nem jelezte több nő a hatóságoknak a történteket, főleg mivel súlyosabb tetteket is elkövetett. A Jezebel szerint azért sem jelentkezhetett sok áldozata, mert egyesek belementek előtte a szexbe, aztán amikor akaratuk ellenére olyan dolgokra kényszerítette őket az őket elnyomó férfi, amiket nem akartak, a dolog átment nemi erőszakba. Viszont a beleegyezés megvolt az aktus kezdetén (nem mintha ez számítana, az erőszak az erőszak).

Egy másik áldozata, Brittany Duckery is azt mondta utólag, hogy magát okolja a történtekért. Ő felment a férfi lakására, de nem történt semmi, nem érezte jól magát Smith-szel, ezért hazament. Vesztére azonban otthagyta a szemüvegét, kénytelen volt visszatérni, ekkor erőszakolta meg a férfi. Ráadásul utána olyan sms-eket küldözgetett, hogy öngyilkos lesz, ha nem lesz köztük még valami. „Nincs tisztában vele, hogy amit tesz, az rossz" – mondta Smith-ről a nő. Szerinte a férfinek ez egy fétis, nem igazán érezte tettei súlyát.

Smith-t jelenleg két rendbeli nemi erőszakkal és két rendbeli emberrablással vádolják, de a rendőrség további áldozatok jelentkezését kéri. A férfi 1,5 millió dolláros (355 millió forintos) óvadék ellenében védekezhetne szabadlábon. Eközben áldozatát, Shirley Kovalt rémálmok és szorongás kínozzák, hisz az is sokkolta, hogy ő volt az első áldozat, aki jelentkezett.