Caius Veiovis nem egy bizalomgerjesztő férfi a maga szarvaival, piercingjeivel és 666-os tetoválásával, ügyvédje félti is az esküdtek (elő)ítéletétől. Pedig Veiovist önmagától kellene félteni: 1999-ben egy 16 éves lányt sebesített meg és szívta a vérét, később sztrippereket rabolt el, most pedig egy háromszoros gyilkossággal vádolják.

Attól tart egy furcsa külsejű, háromszoros gyilkossággal vádolt férfi ügyvédje, hogy védence fizimiskája befolyásolja majd az esküdtszéket a bűnösség kimondásakor – írja a Huffington Post a szokatlan massachusettsi esetről. A 33 éves springfieldi Caius Veiovis ugyanis nem akárhogy néz ki, beültetett szarvai, tüskés-vaskos piercingjei és sátánista tetoválásai vannak.

Veiovis ellen az a vád, hogy megölte és feldarabolta David Glassert, Edward Framptont és Robert Chadwellt 2011-ben. Tettét nem egyedül követte el, társai, David Chalue és Adam Hall épp életfogytiglani börtönbüntetésüket töltik a Post szerint. Az áldozatok épp terhelő vallomást tettek volna a Pokol angyalai (Hell's Angels) motorosbanda egyik vezető tagja ellen, amikor elrabolták és megölték őket. Úgy tudni, a feldaraboláshoz használt szerszámok a mai napig nem kerültek elő.

A korábbi nevén Roy C. Gutfinski Jr. nemcsak külsejében sátáni, hanem valóban vallja, hogy követi az ördögöt, és hogy ő maga vérszívó vámpír. Ez állítása szerint azt jelenti, hogy mások vére mellett olykor a sajátjából is csemegézik. A férfinek két méretes fekete tüske áll ki az orrából, a jobb arcán a fülétől az orráig fut egy rovásírásszerű felirat, a homlokára egy stilizált 666-os szám van varrva, míg ugyanitt jobb és bal oldalt három implantátum lett beültetve a bőre alá – szarvként.

1999-ben már 10 év börtönre ítélték az akkori barátnőjével együtt, mert egy 16 éves lányt egy hotelszobába csábítottak, ahol felhasították a hátát és ittak a kiserkenő véréből. 2006-ban azzal vádolták meg Veiovist, hogy elrabolt két sztrippert egy bárból, és akaratuk ellenére fogva tartotta őket. Ebben az esetben végül nem sikerült bizonyítani, hogy bármi súlyosat elkövetett volna, de megszegte a feltételes szabadlábra bocsátás szabályait, visszakerült a sittre.

James G. Reardon Jr. ügyvéd tudatlannak igyekszik látszani, kijelentette, nem tudja, mit jelent a 666-os szám, ami köztudottan a sátánisták szerencseszáma. Veiovis pere szeptember 3-án kezdődik.