A 25 éves, könyvelőként dolgozó Maddison Hawk összespórolt 25 ezer fontot, vagyis körülbelül 10 millió forintot, és úgy gondolta, ebből az összegből teljesen átalakítja testét, hogy sokkal jobban nézzen ki. És bár ebből a halom pénzből tényleg elég sok mindent átalakíttatott magán, sok különbséget nem látunk azon túl, hogy most már nem szőke, hanem barna hajú. Egy egyszerre vicces és szomorú emberi történet következik.

Bármennyire is hihetetlen, a fenti képen látható nő már átesett egy rakás plasztikai műtéten és beavatkozáson. A 25 éves Maddison Hawk feltöltette az ajkait, kifehéríttette a fogait, megnagyobbíttatta mellét, és átesett egy kisebb zsírleszíváson. De még nem teljesen elégedett az új külsejével, ezért akar majd a későbbiekben egy kis botoxot is, meg egy mellfelvarrást. Az még kell.

A fentiekre egyébként 25 ezer fontot, vagyis majdnem 10 millió forintot költött el.

Igen, hogy így nézzen ki:

És most már minden bizonnyal ön is nagyon kíváncsi, hogy a 25 éves könyvelő hogy nézett ki a nagy beavatkozáshalom előtt. Hát így:

Meg így:

Így meg a zsírleszívás után:

Jobb lett?

Maddison Hawk egyébként már 6 évesen kés alá feküdt, már ha az annak számít, hogy az elálló füleit hátrébb pakolták. De Hawk szerint ez a fülplasztika annyira meghatározó élmény volt számára, hogy ez inspirálta őt arra, hogy még több beavatkozásnak vesse alá magát. 18 évesen például sminktetoválást is csináltatott magának, aztán elindult a lavina, és jött a többi. Mert Maddison Hawk eldöntötte, hogy még 25 éves kora előtt jónőt farag magából. De nem ám testmozgással és kitartó munkával, hanem egy rahedli pénzzel, és zsírleszívással. 

"Nem hiszem, hogy el kéne fogadnunk azt, hogy olyannak születtünk, amilyennek. És szerintem teljesen oké, hogy fizetek azért, hogy átváltoztassák a testem. És különbenis, mi a különbség a smink, meg a zsírleszívás közt?" – osztotta meg a Daily Maillel életfilozófiáját a 25 éves könyvelő.