Sophie King úgy döntött, megszabadul súlyfeleslegétől, és mindezt megosztja a nagyvilággal. Blogot indított, és bebizonyította, hogy milyen jó nő lehet valakiből 100 nap alatt. Nem véletlenül követték 10 ezren az oldalát.

A 26 éves King megelégelte, hogy már majdnem 90 kilogrammot nyom, úgy döntött három hónap alatt bombanő lesz belőle. És tényleg az is lett, 25 kilót dobott le magáról, és ezt szerencsére alaposan dokumentálta is, ahogy azt manapság illik - számolt be a Daily Mail.

Az angliai lány még gimnazista korában hagyott fel az aktív sporttal bokatörése miatt, majd a mononukleózis gyengítette le szervezetét, amit az egyetemen kapott el. Nem hagyta magát, Cornwallba költözött, hogy több időt tölthessen a szabad levegőn, blogot indított, és minden nap megosztotta, épp mit eszik, mennyit sportol, így ösztönözve követőit, hogy tartsanak vele az életmódváltásban. Gondosan dokumentált menüiből az is kiderül, hogy nem sanyargatta magát túlzottan, a feltöltött tányérok roskadásig vannak pakolva, és nem csak salátával. Három hónap alatt összesen 25 kilót fogyott, ami elég szép eredmény.

Természetesen előtte-utána képeket is közölt, amin elég szembetűnő a változás. Bikinis képein látszik, milyen szép szálkás lett az alakja, még a hasa is kockás, amit eléggé irigyelünk. 100 Healthy Days (100 egészséges nap) nevet viselő blogja szerint már vége a visszaszámlálásnak. A 100. napot egy mini triatlonnal ünnepelte: lefutott egy laza 5 kilométert, majd ugyanennyit biciklizett, amit egy rövid úszással vezetett le.Túl van a nehezén, ennek ellenére nem hagyja magára rajongóit. King úgy döntött, továbbra is folytatja a posztolást, lelkesen osztja meg ezután is a nagyvilággal mikor mit fogyaszt, és hány kilométert fut. Reméljük ön is annyira örül ennek, mint mi. 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!