Ez Lacey Nelson legnagyobb problémája, aki két évvel ezelőtt kezdett fogyókúrába, hogy végre ne csak óriási, fekete pólókat tudjon hordani. És hogy végre ő is csinos, huszonéves lány lehessen. Önmagát és másokat is motiváló blogot indított, és már több száz követője van.

A laceygetssmaller.tumblr.com írójáról, Lacey Nelsonról nem sokat lehet tudni, csak annyit, hogy most lesz 27 éves, és két évvel ezelőtt kezdett blogolni fogyásáról. Hogy ezzel is motiválja magát, illetve a többi fogynivágyót.

Bemutatkozó posztjában azt írta, blogja azért kapta a "Sajnos a mellem is kisebb lesz" címet, mert nagyon szereti a melleit, a fogyás miatt azonban el kell búcsúznia tőlük. De reménykedik benne, hogy egyszer fel tud majd húzni magára egy Victoria's Secret melltartót. Lacey amúgy azért kezdett fogyókúrába, mert – ahogy írta – teste szemből leginkább egy körtére hasonlított, oldalról pedig egy nagy S betűre, és mert már elege volt belőle, hogy a fekete karcsúsító hatásában bízik folyamatosan.

Az elmúlt két évben folyamatosan osztott meg blogján fogyókúrás tanácsokat és recepteket, illetve gyakorlatokat, amiket otthon is lehet végezni, hogy ne kelljen elmenni edzőterembe. És ezeket Lacey Nelson rendre ki is próbálta, aminek eredménye is van. A lány ugyanis eddig már 45 kilót fogyott.

Mára már több száz követője van, akik rendszeresen kérnek tőle tanácsokat, vagy köszönik meg azt, hogy a blogján keresztül motiválja őket arra, hogy nekik is legyen elég kitartásuk. Reméljük, Lacey két év múlva is csinálja majd a blogot, mert megnéznénk, hogy újabb két év múlva mit sikerült elérnie.