A Youtube-ra marcelstjean nével posztolgató videóblogger épp feleségével tartott egy ontariói fesztiválra, amit szeretett volna részletesen megosztani az oldalán, írja a Daily Dot. Ám a család cicája, a felesége hátsója és az elindulás kompozícióját hamarosan valami egészen más váltotta. A férfi meglátott egy csapat részeget, akiket épp megpróbáltak eltámogatni egy utcasarokról, ám két férfi a földön maradt.

Marcelstjean odament hozzájuk, közelről is filmezte őket, és megpróbált velük kommunikálni, ám csak az egyikük válaszolt. A másik férfit nem lehetett felébreszteni, és hamarosan kiderült, már halott. 

A videoblogger feltöltötte a megrázó képsorokat a Redditre, és bár kitakarta a holttest fejét, igencsak szélsőséges véleményeket váltott ki a kommentelők körében. Többen azt vetették a szemére, hogy ilyen tartalmat nem tölthetett volna fel, mások viszont kifejezetten örültek, hogy ilyen dolgok is felkerülnek nyilvános videómegosztókra, mondván, nem kéne szemet húnyni afelett, hogy az utcán halnak meg a hajléktalanok.

A blogger egyelőre nem kommentálta nyilvánosan a dolgot.