Surinder Koli ügye még 2007-re nyúlik vissza, amikor otthonához közel testrészeket találtak a hatóságok. Kiderült, hogy rengeteg lány haláláért ő a felelős. Életfogytiglanra, majd halálra ítélték. A kivégzést szeptember 12-én hajtják végre.

A férfi egy Delhi közelében lévő házban követte el a szörnyű gyilkosságokat. A rendőrség 2007-ben talált testrészeket a ház körül, ezután kezdtek nyomozni Koli után. A horrorházban legalább 19 lányt erőszakoltak, gyilkoltak és csonkítottak meg. A megrázó esetről a BBC tudósított. 

A lányokat, többek között a 14 éves Pinky Sarkart Koli csábította el, általában édességgel a szegényebb negyedekből abba a házba, ahol alkalmazottként dolgozott. Itt végzett az áldozatokkal, akiket meg is erőszakolt, majd maradványaikat zacskókban rejtette el. Egész Indiát sokkolta az ügy, főleg a rendőrök közönye, ami leginkább annak köszönhető, hogy szegény családoktól rabolta el a férfi a lányokat. Az esetet még fokozza az is, hogy Koli a bíróság előtt beismerte a kannibalizmus és nekrofília vádját is.

Az ítészek úgy gondolták, hogy ezt egyedül nem tudta volna véghez vinni, Koli főnökét, az üzletember, Moninder Singh Pandhert is meggyanúsították, de őt végül felmentették az ügyben. Egyszer már halálra ítélték Kolit, de kegyelmet kapott. Szeptember 12-én viszont végrehajtják az ítéletet, és felakasztják az indiai gyilkost.