Ugye ön is azt gondolta, hogy egy feminista nő nem mutogatja magát? Vagy hogy egy sztriptíztáncosnő nem tipikusan az a feminista alkat. Pedig igenis létezik egy feminista sztripper, aki a tetejébe elég hipszter is, és bármit kérdezhet tőle a Tumblr-en. A nevét nem árulja el, de annyit lehet róla tudni, hogy 27 éves, és hat évvel ezelőtt kezdett táncolni.

Egy meztelen hölgy merengései – ezzel a címmel ír blogot egy 27 éves sztripper, akiről rövid bemutatkozásában a következő derül ki: feminista, művész, főiskolát végzett, corgi-imádó, kemény dió, és lusta. Újabban pedig tetoválóművész akar lenni.

Bárki, bármilyen kérdést feltehet neki a tumblren, a sztrippernek csupán egy kérése van, hogy előtte mindenki olvassa el a "gyakran feltett kérdések" résztt, amiben megpróbált válaszolni a legalapabb dolgokra.

Ebből kiderül, hogy 2008 végén kezdett bele a sztriptízbe, de összesen olyan 4 és fél évet dolgozott eddig táncosként. És igen, pont úgy kezdődött, mint mindenki másnál, fiatal volt és kellett a pénz, de nem nagyon talált munkát főiskolásként. Ezért egy nap jelentkezett egy sztriptízklub álláshirdetésére, ahova azonnal fel is vették. Persze ehhez az is jól jött, hogy már öt éves kora óta táncolt és gimnasztikázott, vagyis a rúdon pörgés így egy kicsit könnyebben indult neki, mint más, átlagos nőnek.

Blogjában szerencsére tippeket is ad a kezdő sztrippereknek. Szóval ha ön is vetkőzne, ezekre kell odafigyelni:

Mindig legyen barátságos, és mindig viselkedjen sokkal magabiztosabban, mint amilyennek alapból érzi magát. A vendégekkel szemben tartson meg mindig egy bizonyos távolságot, és tanuljon meg nemet mondani. Mindig húzza ki magát, és tánc közben koncentráljon folyamatosan arra, hogy ez egy munka, és ezzel keresi a pénzt. Munka után mindig mossa le a sminkjét, és alaposan fürödjön meg antibakteriális szappannal. Ne vegyen drága fehérneműt, mert úgyis le fogja dobi a földre, ahol összekoszolódik, ellenben költsön sokat tartós és minőségi sminkre, mert ha izzad, az nem kenődik szét az arcán.

Szóval nyugodtan kérdezzen tőle, ha van még valami, amire nem kapott választ. Csak azt a kérdést ne tegye fel, hogy mennyit keres. Mert azt nem fogja elárulni. Viszont galériánkban megnézhet pár képet a 27 éves, feminista sztripperről, aki nagyon izmos, és a rúd miatt tele van klassz kék, zöld és lila foltokkal.