A marylandi Sonya Spoon egy- és hároméves gyermekét megfojtotta egy nejlonzacskóval. A gyermekeket kórházba szállították, de órákkal később meghaltak. Egyelőre vizsgálják, hogy történhetett mindez. A rendőrségi fényképen a 24 éves kétgyermekes anya mosolyog.

A 24 éves, Marylandben élő Sonya Spoon bevallotta, hogy megölte két gyerekét: nejlonzacskóval fojtotta meg őket. A gyilkosságot bevallotta a rendőrségen, és feltáró vallomásában elmondta, hogy pontosan mit tett.

A család házához vasárnap reggel érkezett a mentő, a két gyermeket eszméletlen állapotban találták, azonnal kórházba szállították, de már nem tudták megmenteni az életüket. Az egyéves Aydan Spoon, és a hároméves gyermek, Kayla Thompson is meghalt a washingtoni gyermekkórházban pár órával a kórházba szállítás után – írja a Radaronline. A rendőrség közzétette a nő rendőrségi fotóját, a 24 éves anya hátborzongató mosollyal az arcán néz a kamerába – ide kattintva láthatja.

A szomszédok elmondása szerint a kétgyerekes anya nemrég költözött haza a szülei házába, akik nem tartózkodtak otthon a tragédia ideje alatt. A gyilkosság előtt képeket posztolt a gyerekeiről  a Facebookra, a fotókon még becézgette őket. 

A bírósági feljegyzések szerint az anya nagyobbik gyermeke apjával, Lester Thompsonnal együtt előzetes letartóztatásba került korábban. A feljegyzések szerint a férfi gyermektartást fizetett, továbbá havonta párszor láthatta a lányát. 

Prince George megye egyik vezetője, Rushern L. Baker III nyilatkozatot adott ki a tragikus esettel kapcsolatban: részvétét nyilvánította a családnak és a család szeretteinek, továbbá megerősítette, hogy a rendőrség nyomozza az ügy részleteit, hogy hogyan, és miért történhetett meg mindez. A 24 éves kétgyermekes Sonya Spoon előzetes letartóztatásban marad – óvadék lehetősége nélkül.