Az NBC egyik producere videóra vette, ahogy barátnőjével szexel, ám a felvételbe a barátnője nem egyezett bele, ahogy abba sem, hogy a férfi feltöltse azt a netre. Állítólag Valentin-napi meglepetésnek szánta, de a nő inkább szakított vele, aztán feljelentette.

Tele van a net amatőrpornókkal, amikről mindenki tudja, hogy igazából ugyanúgy profi pornósok vannak benne, az egész csak amatőrnek van beállítva. Viszont most tényleg felkerült az egyik pornóoldalra egy amatőrvideó, amit az NBC egyik producere készített – írja a Daily Dot.

A 30 éves Carlo Dellaverson úgy gondolta, jó ötlet lesz felvenni azt, ahogy barátnőjével szexel. A probléma csak ott volt, hogy erről nem tájékoztatta a nőt. És arról sem, hogy a felvételt amúgy feltöltötte a netre is. Dellaverson a videót egyébként 2013 februárjában készítette, és állítólag Valentin-napi meglepetésnek szánta. Csakhogy a meglepetésről később sem szólt a barátnőjének, aki miután megtalálta a videót a férfi gépén, összepakolta a cuccait, és kiköltözött a közös lakásból.

A nő később egy emailben kérdezte meg a férfit, hogy mégis mi az a videó, a férfi pedig ekkora mondta el neki, hogy az XTube-ra is feltöltötte. Dellaversont nem sokkal ezután letartóztatták.

A férfit most zaklatás miatt helyezték vád alá, na meg azért, mert az illető beleegyezése nélkül készített valakiről pornót, és az engedélye nélkül tette azt közzé.

Most szólunk, hogy ha mindenképpen szeretné meglepni a kedvesét Valentin napon, inkább vegyen neki csokit. Vagy virágot.