Az egész internetet meghódította egy kaliforniai férfi képe, aki elvileg egy hullaházból lopott halottal fényképezte le magát. A kép persze kamu, viszont a tiszteltet megérdemli.

A Reddit nagyrészét eléggé megdöbbentette az a kép, amin egy férfi az állítólag a hullaházból ellopott barátnőjével készít közös szelfit, miközben vezet valahova – írja az Antiviral. Egy ideig nem tulajdonítottak túl nagy jelentőséget a képnek, majd hirtelen felkapta az internet, amivel természetesen jött a hatalmas felháborodás is.

A kedélyek akkor nyugodtak le, amikor végleg kiderült, hogy a képen szereplő úriember csak egy különösen jó minőségű kellékkel, szóval egy babával pózol, és szó sincs arról, hogy nőt lopott volna a hullaházból. „Egy barátom tette ki ezt a képet az engedélyem nélkül, és a vicces címet is ő adta” – mondta a kép főszereplője, akinek barátja valamilyen rendőrségi sorozat forgatásán asszisztens. 

A Redditen eluralkodó hőbörgés ezzel végül le lett állítva, viszont komoly rajongótábora alakult ki az ismeretlen szereplőnek, hiszen ilyen szelfit elég kevesen csináltak még.