Egy 18 éves egyetemista, Hannah Graham egy buli után tűnt el. Többen látták eltűnésének éjjelén támolyogni az utcán, de nem került haza. Térfigyelő kamera rögzítette, üzenetet is írt barátainak, semmi nyoma annak, hogy bárki követte volna, mégse tudják hol lehet.

A virginiai egyetemen tanuló lány szeptember 12-én, pénteken indult neki az éjszakának, de azóta se ért haza. A Daily News információi szerint, különös eltűnésének éjjelén többen látták dülöngélni az utcán, még egy SMS-t is küldött egyik barátjának, több biztonsági kamera is felvette, aztán nyoma veszett. Családja értesítette a hatóságokat, miután egész hétvégén nem érték el lányukat. Az eset óta semmi nyoma az egyetemistának. 

A barátai pár perccel éjfél előtt látták utoljára, mikor egyedül távozott egy kocsmából. Graham azonban egy térfigyelő kamera felvételei alapján nem hagyta el a bár környékét. Még egy órával később is a pub körül keringett, láthatóan erősen részegen. Egyes felvételeken jól látszik, és szemtanúk elmondása szerint is gyorsan futott az utcákon, de kizárható, hogy bárki követte volna. Éjjel 1-kor többen látták a bárhoz közeli utcán, húsz perccel később pedig küldött egy SMS-t a barátainak. Az üzenetből kiderül, hogy elindult feléjük egy másik buliba, de eltévedt egy olyan környéken, ami közel esik otthonához, de kilométerekkel arrébb van attól az utcától, ahol legutoljára látták az eltűnt lányt. Az viszont rejtély, hogyan került ilyen rövid idő alatt egymástól ennyire távol eső pontokra, és az is, hogy miért nem ért haza, amikor az üzenet arról tanúskodik, hogy nem volt veszélyben a pénteki éjszakán. 

Az eset óta a hatóságok nem akadtak a lány nyomára és bár van remény a lány előkerülésére, nem ez az első furcsa eltűnés a környéken. 1996 óta Graham az ötödik fiatal, akinek a környékről veszett nyoma. Csak egyetlen esetben lehetett bizonyítani a gyilkosságot, 2010-ben egy Morgan Harrington nevű, 20 éves lány tűnt el a virginiai egyetem környékéről, amiről szintén beszámolt a Daily News.