Ez egy olyan történet, amit még David Lynch is túlzásnak érezne. A 21 éves férfi először 12 éves korában erőszakolta meg áldozatát, majd ezt egy éven át folytatta. Bár elkapták, később óvadék ellenében szabadlábra került, és első dolga az volt, hogy Skype-on rávette a lányt, kövessen el öngyilkosságot. Közben nézte és biztatta.

A montanai Roundup városka csodás lakója, a 21 éves Michael John Morlan múlt szeptemberben kisétálhatott az előzetesből, és nem is vesztegette sokáig az idejét: azonnal felhívta Skype-on az akkor már 15 éves lányt, és meggyőzte, hogy kövessen el öngyilkosságot, tudósít a Fox8.

Sőt, segített is neki, online nézte végig, mit csinál a tini, és ügyelt rá, hogy minden terv szerint működjön.

Amikor a lány – akinek nevét nem fedik fel a források – elkezdte felvágni a csuklóit, rászólt, hogy a sebek nem elég mélyek (!), majd közölte vele, hogy vegyen be egy nagy marék antidepresszáns gyógyszert is. Szerencsére a tini, miután lenyelte a tablettákat, bepánikolt, megszakította a Skype hívást, és a szüleihez rohant, hogy elmondja, mi történt, így idejében orvoshoz került.

A férfit azóta a nemi erőszak ügyében elítélték, így most a rácsok mögött várja, hogy az újabb vádak – tanúk befolyásolása, megfélemlítés és öngyilkosságra való felbujtás – miatt is megszülessen az ítélet.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Online segítséget itt vagy ittkaphat. Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.